Eskişehir hezimetinin faturası Ertekin´e çıktı.

Eskişehir hezimetinin faturası Ertekin´e çıktı.

İstifa eden Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin: ?Futbolcuların ve taraftarların bana inancı kalmadı?

Dokuz aydan beri Bandırmaspor´un Teknik Sorumlusu olarak çalışan İsmail Ertekin, istifa etti.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş´ın da hazır bulunduğu basın toplantısında ilk konuşmayı yapan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını belirttiği Ertekin´e geçmiş hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

/resimler/2016-10/31/1226592303436.jpg

Ardından söz alan Ertekin, görev yaptığı süre içinde kendisine destek veren herkese ve yönetim kuruluna teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Ancak ortada başarısız bir tablo var. Bunun sorumluluğunu üstlenmek zorundayım. Bu istifamın önemli nedenlerinden biri de, oyuncuların ve taraftarların bana inançlarını yitirmeleridir. Nitekim, son Eskişehirspor maçında taraftarlarımız da istifamı istediler. Son üç maç ise takımımın mücadele gücünün çok düştüğünü gördüm. Bu ortamda takımımıza zarar vermemek adına istifa etmeyi uygun gördüm. Çok güzel günler geçirdiğim Bandırmaspor´a, istenildiği takdirde bundan sonra dışarıdan da olsa destek vereceğim. Bandırmaspor´un, bu yıl 1. Lig´den düşmeyerek, ligi iyi bir yerde bitireceğine inanıyorum.?

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş da konuşmasında, hemen, Bandırmaspor´a yeni bir heyecan getirecek olan teknik sorumlu arayışına geçeceklerini, Ertekin ile birlikte teknik heyette yer alan diğer sorumluların da görevlerinden ayrılmaları nedeniyle pazar günü Bandırma´da oynanacak Giresunspor maçına takımı altyapı antrenörlerini hazırlayacağını bildirdi. Önder BALIKÇI

/resimler/2016-10/31/1227231522773.jpg



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli