"Eskişehir maçından 3 puan bekliyoruz"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Bozkurt: " Eskişehirspor karşısında 3 puan alarak, yukarılara tırmanmayı hedefliyoruz”

TFF 1. Lig takımlarından R.H Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, pandemi nedeniyle yeterince hazırlık maçı yapamadıklarını belirterek bunun sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. 

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Örnek Sanayideki  tesislerde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 Ekim C.tesi günü Bandırma'da saat 13.30 da Eskişehirspor ile yapacakları karşılaşmada 3 puan alarak, yukarılara tırmanmayı istediklerini belirtti. 

Bozkurt, pandemi nedeniyle lig öncesi hazırlık maçı yapamadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Maç eksiği sorunu yaşıyoruz. Mart ayından beri hazırlık maçı yapamıyoruz. Aramıza yeni katılan oyuncularımız var. Sakat olan oyuncularımız var. Maç eksiği olan sporcularımız var. Ruben Rayos Serna yeni geldi. Lacina Traore'nın maç eksiği var. Bu durumu aslında bütün takımlar yaşıyor. Bunları hemen atlatmak kolay değil. Bu durum takıma da zarar veriyor oyuncuya da."

 Kaptan Erkan Taşkıran: “Bandırmayı en üst seviyeye taşıma derdindeyiz “

TFF 1.Lig takımlarından RH Bandırmaspor’un takım kaptanı Erkan Taşkıran Eskişehirspor maçı hazılıkları kapsamında Örnek Sanayi tesislerinde antrenman sahasında yapılan çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Taşkıran Bandırmasporda geçen sene olduğu gibi ailevi ortamı kurup takım olduklarına dikkat çekerken şunları aktardı:

 “Şimdi yine yabancı arkadaşlarında katılımıyla yani bu periyot,  yine yeni bir takım oluştu. Geçen senenin ilk maçlarında da lige iyi başlamayıp eleştiriler almıştık. ‘Küme düşerler’ diyenler bile olmuştu.Ligin sonunda şampiyon olduk.Kupamızı Bandırma’ya getirdik. Bu sene de aynı şekilde olacak, Yöneticilerimize galip gelsekte, mağlup olsakta sahadan başımız dik ayrılacağını belirttik. Mücadelemizi sonuna kadar bırakmayacağız. Sonuna kadar da gideceğiz. Bandırmayı en üst seviyeye taşıma derdindeyiz .

Pazar günü karşılaşacakları Eskişehir maçı ile ilgili düşüncelerini açıklayan kaptan, karşılarında genç bir takım olduğuna vurgu yaparak gazetecilere şunları aktardı:

“ Eskişehir maçı tabiki önemli, kendi sahamızda oynuyoruz. Genç bir ekip, koşan bir ekip, bizde de tecrübeli arkadaşlarımız var. Oyunu tutabilecek arkadaşlarımız var. Sahaya kim çıkarsa çıksın  Eskişehir maçında gerekeni yapacaktır. Önemli olan bizim için şu dönemde iyi futboldan ziyade tamamen  skor odaklıdır. 3 puanı aldıktan sonra ligin sonunda nerede olacağımızı göreceğiz”dedi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: "Eskişehir maçından bekliyoruz"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı