Esnaf kafasına profil fırlattı.

Esnaf kafasına profil fırlattı.

Avşa´da meydana gelen müessif olay yargıya intikal etti.

  Marmara Adalar Belediye Başkan Süleyman Aksoy, Avşa´da bağırıp tehdit ettiği esnafın fırlattığı demir ile az kalsın yaralanıyordu.

/resimler/2017-5/5/2123533111492.jpg

16 Nisan seçimlerinde Ada´nın "HAYIR" yüzdesini arttıran Avşa esnafına karşı tutum ve tavrını değiştirip zabıta amiri gibi tehdit yağdıran başkan Süleyman Aksoy az kalsın öfkeli esnafın gazabına geliyordu.

Avşa adasında %100 imara açılan bir arsaya bitişik nizam olan Turan Altun isimli esnafın ensal beyanı sonrası bazı düzenlemeler için izin alıp 200.ooo tl dolayında harcama yaptıktan sonra işyeri yaptığı işyeri çıktısının yıkılmak istenmesi Ada´da tansiyonu yükseltti.

Zaten "HAYIR" yüzdesini yükselten Avşa´ya olan kızgınlığı geçmeyen başkan Süleyman Aksoy, bir dizi değişim projesi adı altında Avşa´da başlattığı altyapı, kaldırım, tratuvar, meydan ve büst düzenlemesinin sezona yatişip yetişmeyeceği endişesi yaşayan esnaf, bir de Belediye dayatmaları ile karşı karşıya kalınca ipleri koptu.

Hafta sonu Avşa´da düzenleme çalışmalarına denetim yapan Başkan Süleyman Aksoy "Salı pazarı" işletmecisi Turan Altun´un işyerinde şahsına hitaben "Ben sana bu çıktıyı yıkacaksın demedim mi?..." demesi bardağı taşıran son damla oldu.

Turan Altun isimli işyeri sahibi esnaf o hırsla çevreden eline geçirdiği demir profili Başkan Süleyman Aksoy´a fırlatması ile ortalık karıştı.

/resimler/2017-5/5/2137532190356.jpg

Araya girenlerin müdahalesi ve Başkan Aksoy´un panik refleks-i ile durum ucuz atlatılırken, Belediye ekipleri iş yeri önündeki malları kaldırıp, adli tahkikat için Jandarma ya yapılan şikayet üzerine Başkan Aksoy´un Avşa arbedesi adliye ye intikal etti.



Ali ER
6.05.2017 06:23:41
Pabucumun başkanı,dağdan gelip,bağdakini kovacak.Alan da gaçan mı?!

  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli