Esnaf Odalarından Başkan Mirza´ya ziyaret

Esnaf Odalarından Başkan Mirza´ya ziyaret

Esnaf Odaları Başkanları Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret ettiler.

Ekonomik olarak zor durumda olan esnaflar, piyasalar ve sosyete pazarı ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın makamında bir araya gelen heyet Bandırma içerisinde esnaflar için neler yapılabileceğini konuştu.

Belediye Başkanı Dursun Mirza ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oda başkanlarının sorunlarını dinledi. Başkan Mirza: ?Dünyadaki küreselleşme nedeniyle, alışveriş yapma kültürümüz de buna paralel olarak değişiyor. İlçemizdeki küçük esnafın korunması adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Belediye başkanlığım dönemimde de oda başkanlarımızla birlikte, bölgemizin kalkınması ve güçlenmesi için hep birlikte çalıştık onların isteklerini elimizden geldiğince karşılamaya çalıştık bundan sonrada aynı çalışmaları yine hep birlikte sürdüreceğiz? dedi.

Ziyarete Bandırma Esnaf Kefalet Odası ve Terziler Odası Başkanı Niyazi Güler, Bandırma Kasaplar Odası Başkanı Şerafettin Çıkar, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Güler, Elektrikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hüseyin Taşçı, Bakkallar Odası Başkanı Ömer Metin, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hasan Doğan katıldı.

/resimler/2016-11/21/2019386406954.jpg



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli