Esnafa 50 bin lira sıfır faizli kredi

Esnafa 50 bin lira sıfır faizli kredi

BESOB, İŞKUR, KOSGEB´in ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimleri üçüncü yılını doldurdu.

 

BESOB, İŞKUR, KOSGEB´in ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimleri üçüncü yılını doldurdu. 3 yıllık mezunların çağrılması ve son grup mezunlara sertifika verilmesi amacıyla Otel Basri´de ortaklaşa bir proje sonlandırma semineri Aralık ayı sonunda düzenlenecek.

/resimler/2015-12/2/2254572366789.jpg

 

Üç yıl boyunca BESOB´un eğitiminden geçen 1200 kursiyer ve iş yeri açan girişimcilerin hepsi davet edilecek. KOSGEB´in girişimcilere ne kadar para verdiği, İŞKUR´un girişimcilik eğitimleri istatistikler halinde sunulacak. Bunun yanında KOSGEB´in, İŞKUR´un iş sahiplerine yeni olan teşvikler anlatılacak.

Örneğin 50 bin lira sıfır faizli kredinin ne zaman başlayacağı, ne zaman dağıtılacağı şartlarının ne olacağı anlatılacak. Halkbank´ın şu anda esnafa yönelik desteklemelerinden bahsedilecek. Birlik Başkanı Fehmi Erdem, İŞKUR Müdürü ve KOSGEB Müdürü konuşmalar yapacak. Önümüzdeki yıl açılacak olan 400 kişilik yeni girişimcilik kursu projesinin tanıtımı yapılacak. 2 girişimci açtıkları iş yerlerini tanıtım, kendi başarı öykülerini anlatacak. 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli