Esnaf'tan teknolojik çözüm

Esnaf

Evinde kalanlara Online hizmet büyük rağbet gördü

Bandırma'nın tarihi kasaplarından Edincikli Kent Kasabı, teknolojik olanaklarla zorunlu evde kalanlara hizmet vermeye başladı.

Kent Kasabı gerek telefon ile, gerek AhatsApp ile işyerine ulaşan talepler titizlikle hazırlanarak servise hazır hale getiriliyor.

Bandırma'nın tarihi ve kendine özel Edincik kombine tesislerinde hazırlanan etler, Kaşif Acar caddesi üzerinde Eski Hal'deki Edincikli Kent Kasabı böylece tarihi sorumluluğunu bugün zorunlu kısıtlamaya tabi vatandaşlara özveri ile hizmet ederek takdir topluyor.

Edincikli Kent Kasap sosyal paylaşım sayfası WhatsApp'tan duyurduğu online  sipariş hattında müşterilerine böyle bir çağrıda bulundu...

Değerli müşterilerimiz Kent Et ailesi olarak sağlığınız daima önceliğimizdir. İçinde bulunduğumuz küresel pandemi döneminde sizin için gereken tüm önlemlerimizi aldık. Bu kapsamda perakende satışlarımızı WhatsApp hattımız üzerinden siparişlerinizi alarak, belirtilen gün ve saatte, gel-al veya paket servis hizmetimize başlamış bulunuyoruz.

Siparişlerinizi belirtilen numaradan WhatsApp ile veya internet sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Hizmetimiz Bandırma bölgesi için geçerlidir.    0 530 5276638     https://web.whatsapp.com/

Kent Kasabı hakkında; kesim yapılacak hayvanlar özenle seçmektedir. Sığır cinsi kesim hayvanları, dünyanın en lezzetli etlerinden biri olarak bilinen Balıkesir Gönen bölgesinden temin edilmektedir. Hijenik koşullar hazırlanan etler beğeninize sunulmaktadır. Kent Kasabı,  Rumeli kökenli bir aile şirketi olan Edincikli Kent Et ve Gıda LTD şirketinin parekende satış noktasıdır. Firmamız Marmara ve Ege Bölgesinde ünlü bir çok et restoranının et tedarikini sağlamaktadır.

Bandırma Tarihi Kasap Dükkanı

Bandırma en iyi kasap dükkanı olarak bilinen Kent Kasabı, kuzu etini Gökçeada’dan temin etmektedir. Gökçeada’da yetişen kuzular kekik ile beslenir ve adada yoğun bir şekilde deniz havası aldıklardan son derece lezzetli etleri sahip olmaktadırlar. Doğal ortamdan sofranıza güvenle sunulmaktadır.

Bir aile işletmesi olan Kent Et markasının direktörü Yahya Eratik, “Üretimi baştan sonuna kadar, her aşamasını dikkatle kontrol ediyoruz” diyor ve ekliyor “Diğer bir ifadeyle henüz  çiftlikten, reyona kadar geçen tüm süreyi, kalite kontrol  süreci olarak değerlenmekteyiz.”  Bandırma Kasapları arasında en seçkin yere sahip olan Edincik Kent Kasabı hizmetinizdedir.



Anahtar Kelimeler: Esnaf' teknolojik çözüm
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli