Eti ateş hattında

Eti ateş hattında

Gönen Belediyespor : 2 - Etispor : 0

Lige 3.Lig parolası ile başlayıp, ateş hattına düştüler.

Bandırma Etispor, geçtiğimiz hafta olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 15.hafta mücadelesinde Gönen Belediyespor deplasmanındaydı. Bu karşılaşma öncesi kendi stadının açılış maçında Bigadiç Belediyespor'u 5-0'la geçerek yükselişini sürdüren Bandırma temsilcisi, 3 puan parolasıyla gittiği zorlu Gönen deplasmanından eli boş döndü.

Karşılıklı ataklarla başa baş geçen karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi gelmedi.

Maçın ilk yarısındaki Etispor ikinci yarıda sahada yoktu. İkinci yarıda oyunda üstün olan taraf ev sahibi Gönen Belediyespor önce 69'da Arif Arslan'la ardından 82'de Mert Özcanlar'ın gollüyle skoru kendi lehinee 2-0'a taşıdı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca 3 puan ev sahibi ekibin hanesine yazıldı.

Bu karşılaşma sonrası bitime 3 hafta kala 19 puanla genel puan sıralamasında 6. il sıralamasında 4.sırada yer alan Etispor için tehlike çanları çalmaya başladı. 

Oynayacağı son 3 maçın sonrasında ligi il sıralamasında 4.sırada bitirirse karşılaşacağı olasılıklar şöyle olacak.

Eğer Ayvalıkgücü Belediyespor 3.Lige yükselir ve Bigadiç Belediyespor düşme hattında kalırsa Etispor Süper Amatör Lig ikincisi ile baraj maçı oynayacak.

Eğer Ayvalıkgücü Belediyespor 3.Lige yükselemez ve Bigadiç Belediyespor düşme hattında kalırsa Etispor doğrudan yerel lige düşer.

Sonuç olarak tek temennimiz Etispor'un bu sıkıntıları yaşamaması. Bunun için de son 3 karşılaşmadan başarıyla ayrılıp, puan cetvelinde Burhaniye Belediyespor'un üstüne çıkması şart. Haber : Ekrem Nayan



Anahtar Kelimeler: hattında
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı