Eti, Beraberlikle Yetindi.

Eti, Beraberlikle Yetindi.

Bandırma da ki karşılaşmada Etispor : 2 – Sakaryaspor : 2





Balıkesir Süper Amatör Lig temsilcimiz Etispor, Ligin 4'üncü hafta karşılaşmaları çerçevesinde kendi saha ve seyircisi önünde Ayvalık temsilcisi Sakaryaspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta lider Altınoluk deplasmanında alınan ağır yenilginin izlerini silmek amacıyla mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmanın 44'üncü dakikasında 10 kişi kalan rakibi karşısında istediği galibiyet golünü bir türlü bulamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak çok önemli iki puan kaybetti.



Eti, 23'de Yiğitcan'ın Füzesiyle Öne Geçti.

İlk dakikalarda karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin 15'inci dakikasından sonra oyunda üstünlüğü eline geçirerek baskısını artıran Etispor, istediği gole 23'üncü dakikada Yiğitcan'la ulaştı. Bu dakikada rakip takımın defanstan çıkarmakta zorlandığı topla ceza sahası yayının 5-6 metre önünde buluşan Yiğitcan'ın kalabalık defansa rağmen füze gibi şutu ağlarla buluşunca temsilcimiz 1-0 öne geçti.

Golden sonra baskısını artıran Etispor, önce sağ taraftan Gökay'ın getirip ceza sahasına ortaladığı topla arka direkte buluşan Yiğitcan çok musait pozisyonda topa düzgün vuramayınca top az farkla auta çıktı. Daha sonra rakip defansın arkasına atılan topla buluşup kaleciyle karşı karşıya kalan Zafer topu kaleciye teslim edince mutlak iki golden oldu.


42'de Haşim Beraberliği Sağladı.

Oyunda Etispor'un bariz üstünlüğünün sürdüğü anlarda gelişen bir atak Sakaryaspor kalecisi Tayfun'da kaldı. Tayfun'un Etispor yarı sahasına doğru gönderdiği ve defansın uzaklaştırmak istediği top ceza sahası sol köşesinde bulunan Haşim'in önüne düştü. Haşim'in bekletmeden düzgün vuruşu herkesin bakışları arasında ağlarla kucaklaşınca konuk ekip beraberliği sağladı. 1-1

Sakaryaspor oyunda beraberliği yakalayıp tam oyunda dengeyi kurdu derken karşılaşmanın 44'üncü dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı'yı gören Oğuz takımını 10 kişi bıraktı. İlerleyen dakikalarda her iki takımın atakları sonuç vermeyince ilk yarı 1-1 kapandı.


İkinci Yarı Golle Başladı.

Karşılaşmanın 46'ncı dakikasında konuk takımın Etispor yarı sahasının sağ tarafında kazandıkları faul sonrası penaltı noktasına doğru gönderdikleri serbest vuruştan gelen topu Etispor defans oyuncusu Feridun ters kafa vuruşuyla ağlara gönderince temsilcimiz 2-1 geriye düştü.

Eren Eşitliği Sağladı.


Etispor kendi kalesine attığı şok golden sonra rakip kalede baskısını arttırmasına rağmen bir türlü istediğimiz golü bulamadı. Karşılaşmanın 60'ıncı dakikasında rakip yarı sahası sol çizgi önünde Sinan'a yapılan faul sonrası Eren'in direkt kaleye gönderdiği top doksan diye tabir edilen köşeden ağlarla buluşunca skora eşitlik geldi. 2-2

Beraberlik golünden sonra gol için baskısını arttıran Etispor 10 kişiyle mücadele eden ve katı defans yapan rakibi karşısında bir türlü istediği galibiyet golünü bulamayınca karşılaşma 2-2 sonuçlandı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli