Eti Edremit Karşısında Şanssızdı. 1-2

Eti Edremit Karşısında Şanssızdı. 1-2

Etispor Önce "Sancar`ı", Sonra "Yan Hakem`i", Son Dakikada "Direği" Geçemedi.

 



Haber -  Fotoğraf                                                                                       Ekrem NAYAN     

Balıkesir Süper Amatör Lig 9. hafta müsabakaları 20 Kasım 2011 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Ligin 9’uncu haftasında kendi sahamızda konuk ettiğimiz lider Edremit Belediyespor karşısında sahadan 2-1 yenilgiyle ayrılan takımımız Etispor, oynadığı 9 karşılaşma sonunda elde ettiği 4 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle topladığı toplam 14 puanla ligin 9’uncu haftasını 7’inci sırada kapadı.


Geçtiğimiz hafta Gönen Belediyespor karşısında alınan ağır yenilginin yanı sıra Aşkın’ın sakatlanarak sezonu kapatması, ardından Ahmet Rahimoğlu’nun sakatlanması ve Barış ile Sinan’ın da kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmeleri nedeniyle oldukça sıkıntılı bir hafta geçiren takımımız Etispor, tüm olumsuzluklara rağmen hazırlıklarını tamamlayarak çıktığı ve ilk yarısı bariz üstünlüğümüzde geçen karşılaşmada, ofsayt kokan yediğimiz ilk golden sonra Sercan’la beraberliği yakalamamıza rağmen kişisel hatalardan kaynaklanan ikinci gole engel olamayınca sahadan boynu bükük ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmadan Notlar ;

Takımımız Etispor karşılaşmaya oldukça iyi başladı. ilk dakikalarda gelişen bir atağımız sonucu Eren`in kafayla ağlara gönderdiği topu, maç boyunca iyi bir yönetim sergileyen karşılaşmanın hakemi Murat Orhan, eline çarptığı gerekçesiyle iptal etti.

Bariz üstünlüğümüzde geçen karşılaşmanın ilk yarısında önce İbrahim`in kullandığı serbest vuruşu sol kale direği dibinden, daha sonra Sercan`ın kullandığı serbest vuruşu üstten tokatlayarak kornere çelen Sancar 2 mutlak gole izin vermeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda başa baş süren mücadelenin 54`üncü dakikasında sağ çizgide vasat bir yönetim sergileyen yan hakem Burak Bülbül`ün önünde ofsayt kokan topla buluşan Doğan`ın, defansımızın ofsayt gerekçesiyle duraksamasından da yararlanarak kale çizgisine kadar götürüp ortaladığı topa bomboş pozisyonda Doğan dokundu. 0-1

1-0 geriye düştükten sonra ataklarını daha da sıklaştıran takımımız Etispor, karşılaşmanın 65`inci dakikasında sol kenar çizgisinde arka arkaya kazandığımız taç atışları sonucunda İbrahim`in ceza sahasına doğru gönderdiği topa önce Yiğitcan vurdu, top defanstan döndü. Dönen topu takip eden Sercan düzgün bir vuruşla Sancar`ın uzanamayacağı sağ köşeden topu ağlara göndererek skoru eşitledi. 1-1

Edremit Belediyespor`un ani gelişen atağı sonrası ceza sahası yayının yaklaşık 5 metre önünden Murat`ın kalemize gönderdiği ve Hamza`nın rahat bir şekilde kucağıyla bloke etmesi gerekirken çift yumrukla uzaklaştırmak isteği top, Ertan`ın kafasına çarparak ağlarımızla buluştuğunda dakikalar 69`u gösteriyordu. 1-2

Takımımız Etispor 2-1 geriye düştükten sonra ataklarını daha da artırdı. Karşılaşmanın 88`inci dakikasında gelişen atağımız sonrası kazanılan kornere itiraz ederek, karşılaşmanın kıdemli yan hakemi Gökhan Varlık`a hem itiraz eden, hem de küfürlü konuşan günün başarılı ismi Can Yüksel, Varlık`ın uyarısıyla karşılaşma sürecinde iyi bir yönetim sergileyen Murat Orhan tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılaşmada uzatma dakikalarının oynandığı esnada günün iki başarılı isminin Fehim ve Eren`in sakatlanmayı göze alarak Edremit Belediyespor ceza sahası çizgisindeki mücadelesi sonrası kazandığımız serbest vuruşu Cuma günü birliğine teslim olması gereken günün bir başka başarılı ismi ASKER İBO`nun vuruşu üst direkte patlayınca, karşılaşma konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle bitti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli