Eti kötü başladı

Eti kötü başladı

Kırmızı beyazlı ekip, Susurluk`ta fark yedi 3-1

2014-2015 Futbol Sezonu Süper Amatör Lig müsabakaları 14 Eylül Pazar günü oynanan ilk hafta karşılaşmaları ile start aldı. Takımımız Etispor Ligin ilk haftasında deplasmanda Susurlukspor`a konuk oldu. Karşılaşma boyunca üstün olmamıza rağmen orta sahada çok top kaybedip defansta bireysel hatalarımızın önüne geçemeyip ileri uç elemanlarımızı da topla buluşturamayınca ilk yarısı 2-1 mağlubiyetimizle kapanan karşılaşmanın sonunda sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılarak ligin ilk haftasını puansız kapadık.

Karşılaşmaya oldukça üstün başlamamıza rağmen 90 dakika boyunca bireysel hatalarımızın ön plana çıktığı karşılaşmada ev sahibi takım adına sol taraftan gelişen ilk atakta defansımızın arkasında topla buluşan Samet takımını öne geçiren golü attığında dakikalar 17`yi gösteriyordu.

1-0 geriye düştükten sonra tam toparlandık derken, karşılaşmanın 25`inci dakikasında orta saha yayı üzerinde Yiğitcan`ın kaptırdığı top sonrası ev sahibi ekip Samet`le bir gol daha bulunca skor bir anda 2-0 oldu.

Karşılaşmanın 35`inci dakikasında Soner`in serbest vuruştan attığı gol ilk yarının skorunu belirledi. 1-2

İkinci yarıya Soner`in attığı golün moraliyle oldukça iyi başlamamıza rağmen karşılaşmanın 65`inci dakikasında defansımızdan atak hazırlıkları yaparken takımımız sağ tarafında görev yapan Aşkın`ın kalecimiz Vural`a doğru gönderdiği pası kısa düşünce bu pas ev sahibi ekipten Furkan`a adeta al da at dercesine pas oldu. Kalecimiz Vural`la karşı karşıya kalan Furkan, bu fırsatı değerlendirerek skoru 3-1`e taşıyınca gardımız iyice düştü. İlerleyen dakikalarda her iki takımda karşılıklı ataklar geliştirmesine rağmen gol yollarında etkili olamayınca karşılaşma bu skorla bitti.



Hüseyin ÇAVUŞOĞLU
16.09.2014 08:24:34
Kaçınılmaz son... Bu takım hiçbir takımı yenemez çok yazık M.Ö. futbol oynamış birisi takımın başında Bilinçsiz Yöneticiler yanında yetenekli gençleri bitirmeye and içmişler sanki. Bu kadar imkanın içerisinde yetersiz çalışmayan bir sistem. Acil bir şekilde önlem alınmazsa ilerisi karanlık gibi duruyor...

24.09.2014 10:46:28
Sen önce şu karanlık yüzünü biR göster de ondan sonra etinin karanlığı, aydınlığını konuşuruz.

Hüseyin ÇAVUŞOĞLU
26.09.2014 20:43:16
Karanlık yüzümü görünce etisporun gidişi aydınlanacak sa kolay. Gerçekler her zaman acı oluyor değil mi?.. Yazık ediyorsunuz bu takıma çıkıp neden adam gibi biz bu işi beceremiyoruz demiyorsunuz çok yazık bu lige ağır gelecek bir kadro ama sonuç sıfır..

  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli