Eti Oksijen Depoluyor.

Eti Oksijen Depoluyor.

Etispor general Balcı çamlığında oksijen depoluyor.






Geçtiğimiz yıl yaşanan sıkıntıları bu yıl tekrar yaşamak istemeyen Bandırma'mızı Süper Amatör Ligde temsil eden Etispor, 2012-2013 Futbol Sezonu için yaptığı yeni transferlerle kadrosunu daha da güçlendirerek yeni sezon hazırlık çalışmalarına başladı.

30 Temmuz Pazartesi günü kondisyon ağırlıklı olarak Generel Balcı Çamlığında başladığı çalışmalarında bol bol oksijen ve kondisyon depolayan Etispor, hafta sonu iki günlük dinlenmeden sonra ikinci hafta çalışmalarına Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğündeki tesislerinde devam etti.

Son iki sezondur mücadele ettiği Süper Amatör Ligde sıkıntılı günler geçirmesine rağmen ligde kalarak mücadelesine devam eden temsilcimiz Etispor, 2012-2013 Futbol sezonunda aynı sıkıntıları yaşamamak adına geçen yılki kadrosunu koruyarak ve bu kadroya takviye olarak yapılan nokta transferlerle daha da güçlendi. Bu yıl Sanayispor`dan sağ bek Çağın, Orta sahanın solunda oynayan Semih, Stoper Feridun, Kaleci Ahmet ve Santrafor Zafer`i renklerine bağlayan Etispor, ayrıca geçen sezon Balıkesir Belediyespor orta sahasında forma giyen Halil İbrahim ile de anlaşmaya vardı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli