Eti Puanları Paylaştı

Eti Puanları Paylaştı

Etispor : 1 - Altınova Bld.spor : 1




Süper Amatör Lig 18`inci hafta karşılaşmaları 02-03 Şubat 2013 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta Ayvalık temsilcisi Sakaryaspor deplasmanından galibiyetle dönüp, düşme korkusunu üzerinden atarak rahatlayan Etispor'un , ligin 18`inci hafta karşılaşmaları çerçevesindeki konuğu körfez temsilcilerinden Altınova Belediyespor`du.



Süper Amatör Ligin ilk devresinde deplasmanda Zafer`in attığı golle sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldığı karşılaşmanın rövanşı niteliğini taşıyan ve şiddetli rüzgar altında oynanan karşılaşmada Hakan Kabak , Gökhan Varlık ve Ahmet Günerli hakem üçlüsü düdük çaldı.

Oyuna, şiddetli esen lodos rüzgarını arkasına alarak başlayan konuk ekip, karşılaşmanın ilk Yirmi dakikasında bu avantajını iyi değerlendirmesine rağmen önce Melih`in sert şutu üst direğe, bu pozisyondan 2 dakika sonra Etispor ceza sahası içerisinde topla buluşan Yiğit`in sert şutu, iyi yer tutan Etispor kalecisi Ahmet`e takılınca konuk ekip mutlak iki golden oldu.

Bu dakikadan sonra her iki takım adına dengelenen müsabaka karşılaşmanın 44`üncü dakikasına kadar karşılıklı ataklarla geçti. Dakikalar 44`ü gösterdiğinde Gökhan Bilir`in sağ taraftan kendi çabasıyla getirip Etispor kalecisi Ahmet`in sağından ağlara gönderdiği golle ilk yarı konuk ekip adına 1-0 üstünlükle sona erdi.

Etispor karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golü ararken oyunun 65`inci dakikasında ikinci sarıdan Barış`ın kırmızı görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sona defansta sürekli boşluklar vermesine rağmen konuk ekip forvetleri yakaladığı mutlak pozisyonları cömertçe harcayınca sanki beraberlik golünün sinyalleri gelmeye başladı. Nitekim oyunun 55`inci dakikasında Ahmet Tarcan`ın yerine oyuna giren Yiğitcan, karşılaşmanın 83`üncü dakikasında Uğur`un soldan getirip ceza sahasına doğru gönderdiği topu kalecinin öne çıkmasından da faydalanarak düzgün bir kafa vuruşuyla ağlara gönderince skor 1-1 oldu.

İlerleyen dakikalarda her iki takımda aradığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 sona erdi. Etispor alınan bu beraberlikle ligin 18`inci haftasını 25 puanla 8`inci sırada kapadı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı