Eti sezonu açtı

Eti sezonu açtı

Etispor ve Genç takım oyuncuları alın ve kramponlarına kurban kanısürerek rutin çalışmalarına devam ettiler.

Etispor, 2014-2015 futbol sezonu çalışmalarına antrenör Hasan DEMİR nezaretinde 18 Ağustos 2014 Pazartesi günü yaptığı ilk antrenmanla start vermişti.  Etispor, 03 Eylül 2014 Çarşamba günü Eti Maden İşletme Müdürlüğü tesislerinde düzenlediği kurban kesim töreniyle sezon açılışını resmi olarak gerçekleştirdi.

Eti Maden İşletme Müdürü ve Etispor Kulübü Fahri Başkanı Sn. Recep ŞEKERCİ’nin kazasız ve belasız hayırlı bir sezon geçirilmesi dileklerinin ardından Kulüp Başkanı ve İşletme Müdür Yardımcısı Özgür SAÇ ile İşletme Müdür Yardımcısı Ayhan YILDIZ’ın da katılımlarıyla destek verdiği sezon açılış töreninde okunan dualar eşliğinde kesilen kurban sonrası A ve Genç takım oyuncuları alın ve kramponlarına sürdükleri kurban kanı ile rutin çalışmalarına devam ettiler.

14 Eylül 2014 Pazar günü deplasmanda oynayacağı Susurlukspor karşılaşması ile start alacak olan süper amatör lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Süper Amatör Ligdeki temsilcimiz Etispor, çalışmalarını antrenör Hasan DEMİR ve Serkant GÖRÜN nezaretinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Etispor antrenörü Hasan Demir, geçtiğimiz sezon oynadıkları 26 karşılaşma sonrası aldıkları 12 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi ile ligi 41 puan +20 averajla 6’ıncı sırada tamamladıklarını ve bu yıl aralarına yeni katılan arkadaşlarla birlikte daha da güçlendiklerini belirterek, 2014 – 2015 futbol sezonundaki hedeflerinin bir önceki yıla göre daha üst sıralar olduğunu, bunu başarmak için de ara vermeksizin çalışmalara devam edip gereken fedakarlıkları gösterecekleri açıklamasında bulundu.

 

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli