Eti`den Ada sefası

Eti`den Ada sefası

ADASPOR 2-3 ETİSPOR

Adaspor : 2 - Etispor : 3

Süper Amatör Lig 2. hafta karşılaşmaları 29 Eylül Pazar günü oynanan 6 karşılaşma ile tamamlandı. Ligin ikinci haftasında uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Adaspor ile deplasmanda karşılaşan Süper Amatör Lig temsilcimiz Etispor, genç Sercan`ın 2 ve Ahmet Tarcan`ın rakip ağlara gönderdiği gollerle sahadan 3-2 üstünlükle ayrılarak ligin ikinci haftasında çıktığı uzun ve yorucu ada yolculuğunun sonunu kazanılan 3 puanın sefasıyla tamamlamış oldu.

Her iki takımın da temkinli başladığı karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 11`inci dakikada Etispor’dan geldi. Yiğitcan`ın ceza sahası dışından vurduğu sert şut kaleci Mustafa`nın ellerinde kaldı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra ev sahibi ekibin ikiye bir paslarla Etispor ceza sahasına kadar geldiği pozisyonda Emre`nin vuruşu bu sefer Etispor kalecisi Vural`ın ellerinde kaldı. Ev sahibi ekibin Etispor’a oranla daha fazla net gol pozisyonları yakaladığı karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda gol yollarında başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Etispor karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başladı. Oyunun 40`ıncı dakikasında Soner`in yerine oyuna giren genç Sercan, ev sahibi ekibin ağlarını havalandırdığında dakikalar 49`u gösteriyordu. 0-1, Ev sahibi ekip Sercan`ın attğı gole 55`inci dakikada Sinan`la cevap verince skor eşitlendi. 1-1

Etispor adına Ahmet`in sol taraftan getirip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşu ağlarla buluştuğunda dakikalar 81`i gösteriyordu. 1-2

Ev sahibi ekibin 85`inci dakikada kullandığı serbest vuruş sonrası topun kale direğine çarparak Vural`ın kucağına gelmesi ev sahibi ekip adına oyunun kırılma dakikasıydı.

Karşılaşmanın son dakikalarında Sercan`la bir gol daha bulan Etispor skoru 3-1 taşıyarak rahatlamasına rağmen uzatma dakikalarında Mahmut`un golüne engel olamayınca sahadan 3-2 üstünlükle ayrılan taraf oldu.



Anahtar Kelimeler: ADASPOR 23 ETİSPOR
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli