Eti'den mütevazı açılış

Eti

Bal lig temsilcimiz Etispor 23 kişilik kadrosu ile bugün top başı yaptı

Bal lig temsilcimiz Etispor 23 kişilik kadrosu ile bugün topbaşı yaptı.

Korozman'da hizmete giren yeni sentetik halı sahada 13'ü yni transfer olmak üzere 23 kişilik dev kadrosu ile topbaşı yapan Etispor'da Başkan Ramazan Artun umutlu konuştu.

Mazisi başarılarla dolu Etispor'un uzun bir aradan sonra bu sezon bir üst ligde mücadele etmesinin kırmızı beyazlı ekip için şans olduğunu vurgulayan Başkan Ramazan Artun,"Takımımızı iyi analiz eden Tanju Yavuz ve beraberindeki teknik ekibin beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz nokta transferlerle bugün top başı yaptık, kadromuza dahil ettiğimiz 13 yeni transferimiz takım bünyesinde bulunan 10 arkadaşımız ile uyum içinde lig'in start almasına dek yapacakları çalışmalar bizim öngörümüz olacak, kesin takvim belirlendiğinde ise takımımızı uygun bir tesiste kampa alarak lig hazırlıklarını tamamlamış olacağız, Ekibimizin mevkilere yönelik transferleri ve şuanki gözlemlerimiz kaçınılmaz beklentimizi Bal lig şampiyonluğu ile doğrudan 3. lige taşımaktır." dedi.

Korozman sentetik halı sahadaki topbaşı ve kendi içinde yapılan antrenman maçında 23 oyuncunun, 23'ününde ilk 11 de forma giyecek durumda olduğunu vurgulayan Teknikdirektör Tanju Yavuz, "Teknik kadroı olarak kaleciden, forvete tüm mevkilerde kadroya giren arkadaşlarımızın haftalık form grafiğine göre ilk 11 de yer almaları sağlanacaktır. Bu nedenle hak eden formayı giyer, hedefi olan bir takım olarak tek korkumuz beklenmedik sakatlıklar olmasın." dedi.



Anahtar Kelimeler: ' mütevazı açılış
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli