Etispor 2-2 Altınova Belediyespor

Etispor 2-2 Altınova Belediyespor

Etispor'u yenilgiden Sinan kurtardı.

TFF Bölgesel Amatör lig 8 bölge 2. grup'da mücadele veren temsilcimiz Etispor, bugün 600 Evler sentetik sahada yalova Altınova Belediyespor'u konuk etti.

İzmir Bölgesinden Gürkan Özbalkanlı'nın yönettiği karşılaşmada Veysel Ayaydın, Arda Yapanmış ve Kaan Savaşan'ın yardımcılıklarını yaptığı karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı

Karşılaşmada ilk gol konuk ekip Altınova Belediyespor'dan geldi.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasının tamamlanmasına saniyeler kala Altınovaspor'da 9 numara forma giyen Armağan Erimez  meşin yuvarlağı Eti ağlarına bırakarak takımına büyük avantaj kazandırdı.

Devre arası soyunma odası son saniyede yediği gol ile 1-0 yenik giden Eti büyük moral kaybetti.

600 Evler sentetik çim sahada 2. 45 dakika için sahaya çıkan Altınovaspor, 2. golü 50. dakikada 37 numaralı oyuncusu Batuhan Karagöz'ün ayağından kazandı.

Etispor için umutların söndüğü anlarda Etispor'da 9 numaralı forma ile sahaya çıkan Sinan Yıldırım kaydettiği gol ile durumu 1-2 yaptı. Etispor'un bu dakikadan sonra akınları dahada yoğunlaştı. 64. dakikada kazanılan penaltıyı Etispor'un ilk golünü kaydeden Sinan Yıldırım attı.

Sinan'ın vuruşu gol olmasına rağman Hakem Gürkan Özbalkanlı atışı tekrarlattı, Sinan'ın 2. kez kullandığı penaltı ilk vuruşunda olduğu gibi gol ile sonuçlandı. 2-2.

Bu dakikadan sonra tarafların çabası sonucu değiştirmedi 2-2.



Anahtar Kelimeler: Etispor - Altınova Belediyespor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı