Etispor 4-0 Adaspor

Etispor 4-0 Adaspor

Süper lig temsilcimiz Etispor, Adaspor`a rövanşta da şans tanımadı.

 Ekrem NAYAN - SANAYİ ARENA-BANDIRMA 

25-26 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Sınavına Etispor’dan 6 futbolcunun katılması nedeniyle 28 Ocak 2014 Salı gününe ertelenen Etispor - Adaspor karşılaşmasının sonunda sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrılan Etispor ligin 15`inci haftasını 3 puanla kapadı. Bandırmamızın Süper Amatör Ligdeki temsilcisi Etispor aldığı bu galibiyetle puanını 24`e çıkararak sıralamada 6`ncı sıradaki yerini de korumuş oldu. Ayrıca Süper Amatör Lig puan sıralamasında orta sıraları paylaşan iki güçlü takımın puan mücadelesinin yanı sıra Etispor’un ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı ve sahadan 3-2 üstünlükle ayrıldığı karşılaşmanın rövanşı niteliğini de taşıyan mücadelenin ardından sahadan 4-0 üstünlükle ayrılan Etispor ikinci ada sefasını da yaşamış oldu.

Vural`ın sakatlığı nedeniyle kalesinde devleşen Ahmet Kağan`ın konuk ekip ataklarında başarıyla kalesini koruması defansta görev yapan Çağın, Barış, Kadir ve Eren`in doksan dakika boyunca konuk ekip forvetleriyle yılmadan yaptıkları mücadeleleri, Yiğitcan`ın ön liberoda kusursuz oynaması Ahmet, İbrahim ve Semih`in orta sahada maestro gibi takımı yöneterek derinlemesine attıkları pasları Sercan ve Uğur`un iyi değerlendirmeleri galibiyeti getiren faktörlerdi.

Karşılaşmadan Notlar;

Her iki takımın da galibiyet arzusuyla çıktığı karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Dakikalar 33`ü gösterdiğinde Uğur`un rakip takım defansının arkasında doğru derinlemesine gönderdiği topla sağ çaprazda buluşan Sercan Çakır`ın zor gol açısına rağmen düzgün vuruşu ağlarla buluşunca Etispor 1-0 öne geçti.

 Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Etispor istediği ikinci gole karşılaşmanın 40`ıncı dakikasında Uğur`la ulaştı. Orta sahada maestro görevini üstlenen İbrahim`in derinlemesine pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Uğur, plase bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü rakip filelere gönderdi.

 Konuk ekip en ciddi atağını ilk yarının son dakikalarına doğru gerçekleştirdi. Sol taraftan Etispor kalesine doğru geliştirdikleri atak sonrası kazanılan serbest vuruş direkte patladı. Direkten dönen top sonrası oluşan karambolde yine konuk ekip oyuncuların şutu direkten dönünce Etispor soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın 60`ıncı dakikasında ani gelişen Etispor atağı sonrası rakip yarı sahasında topla buluşan Ahmet Tarcan`ın sert şutunu konuk ekip kalecisi Mustafa güçlükle çeldi. Dönen topu takip eden Sercan Çakır farkı 3`e çıkaran golü ağlara gönderdi.

Bu golden 8 dakika sonra Uğur`un pasında topla buluşan İbrahim`in yaklaşık 25 metreden şutu kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlarla buluşunca maçında skoru belirlenmiş oldu. 4-0

Etispor : Kağan, Çağın, Eren, Kadir, Barış, Yiğitcan (dk.75 Engin), Uğur, Ahmet, Sercan Ç.(dk.65 Sercan G.), İbrahim (dk.70 Soner), Semih

Yedekler : Vural, Ersen, Engin, SOner, H.İbrahim, Sinan, Sercan G.

Adaspor : Mustafa, Cihan, Doğuş, Mustafa A, Servet, Hüseyin (dk.45 Emre), Hakan, Fadıl, Gökay (dk 72 İbrahim), Kerim (dk.45 Ferhat) Fatih

Yedekler : Alican, Emre, Ferhat, İsmail, Ali, İbrahim, Cihan

 

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı