Etispor : 3 - Susurlukspor : 0

Etispor : 3 - Susurlukspor : 0

Etispor, 2. yarıya Susurluk`tan rövanşı alarak başladı 3-0

  EKREM NAYAN- BANDIRMA 

BALIKESİR Süper Amatör Lig`de ikinci devre 18 Ocak 2015 Pazar günü oynanan 6 karşılaşma ile start aldı. Edincikspor`un ligden çekilmesi nedeniyle Karabeylerspor`un oynamadan kazandığı ikinci yarının ilk haftasında oynanan 6 karşılaşmanın ikisinde ev sahibi takımlar galip gelirken, 4 karşılaşma deplasman takımlarının galibiyetiyle sonuçlandı.

Takımımız Etispor, ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 gibi farklı bir skorla mağlup olduğumuz Susurlukspor`u ligin ikinci yarısının ilk haftasında sanayi sahasında konuk etti. Ligin ilk yarısında oynanan maçın rövanşı niteliğini taşımasının yanı sıra iki takımın puan sıralamasında 7`inci ve 8`inci sırayı paylaşmaları nedeniyle galip gelen takımın 6 puan değerinde bir galibiyet elde edecek olması karşılaşmaya ayrı bir heyecan kazandırdı. Bu bilinçle mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan takımımız istediği gole karşılaşmanın 24`üncü dakikasında İbrahim`le kavuştu. Bu dakikada orta sahada topla buluşan Ahmet Tarcan`ın ceza sahasına doğru derinlemesine gönderdiği topu penaltı noktası üzerinde önce kontrol edip, sonra dönerek yarım vole vuruşla ağlarla buluşturan İbrahim takımımızı 1-0 öne geçirdi.


Karşılaşmanın 40`ıncı dakikasında gelişen atağımızda sol çizgide topla buluşan Uğur, topu geriden gelen Soner`e aktardı. Soner`in ceza sahası sol köşesinden kale sahasına doğru gönderdiği topu kontrol eden Sinan karşı karşıya kaldığı rakip takım kalecisi Hasan`ın sağından topu ağlarla buluşturarak ilk yarının skorunu belirledi. 2-0

Konuk ekip Susurlukspor karşılaşmanın ikinci yarısına oldukça hızlı bir başlangıç yapmasına rağmen istediği golü bir türlü bulamadı. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran takımımız aradaki farkı 3`e çıkaran golü karşılaşmanın 66`ıncı dakikasında Sercan`ın ayağından kazandı. İlerleyen dakikalarda her iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma takımımız Etispor`un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Takımımız Etispor 6 puan değerindeki bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp puanını 23`e çıkararak hem 7`nci sıradaki yerini korumuş, hem de ligin ilk yarısında almış olduğu mağlubiyetin rövanşı almış oldu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı