Etispor 0-1 Küçükköy Belediyespor

Etispor   0-1 Küçükköy Belediyespor

Etispor, ayağına gelen kısmeti tepti, Rakip ciddiye alınmayınca üç puan Küçükköy`e gitti.

Süper lig temsilcimiz Etispor bugün sıralamada kendisinden 6 puan üstte bulunan Küçükköy Belediyespor`u ağırladı.

Şart avantajlarının sıralandığında Etispor`un kazanmaması için hiçbir nedenin bulunmadığı karşılaşmada, üst üste yapılan hatalar 3 puanın adeta rakibe armağan edilmesini izledik.

Etispor ilk dakikalardaki hücum oyunu ile karşılaşmayı farklı kazanacağı görüntüsü verdi.

Nitekim bu ataklar 15. dakikada Etispor`a bir penaltı kazandırdı. Penaltı`nın kullanılması noktasında yaşanan ikilem ve topun başına dikilen Uğur, golü kendi adına yazma arzusu takımın demorolize olmasına neden oldu.

Direkten dönen penaltı vuruşu Etispor`u oyundan düşürürken, Küçükköy`ün motivasyonunu arttırdı.

Küçükköy bu avantajla ilk yarıyı golsüz kapatmayı başardı.

2. yarının başlarında, oyunun 50 dakikasında konuk ekip Küçükköy Sercan Akgöl`ün ayağından kazandığı tek gol, Etispor`u rüyasından uyandırdı.

Kırmızı beyazlı ekip bu dakikadan sonra tüm hatları ile rakip kalede gol arasa da, bir biri ardıma gelen şutlar ağlarda değik Küçükköy kale direklerinde patladı.

Karşılaşmanın tamamlanmasına kısa bir süre kala Küçükköy`ün vahşi orta alan oyuncusu Ali Oğuz Yahşi kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Eti bu eksilmeye fazla sevinemedi çünkü Etispor`un sol bek oyuncusu E. Kemal Evcimen`e rakipten 3 dakika sonra kırmızı kart görerek takım eşitliğini sağladı.

Karşılaşmanın orta hakemi İlhan Pehlivanoğlu Eti`ye son avantajı 5 dakika ek süre ile tanısada, Eti bu dakikalarıda cömertçe harcayarak rakibi Küçükköy ile arasındaki puan farkının 9 çıkmasına neden oldu.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli