Etispor beraberliğe sevindi

Etispor beraberliğe sevindi

Süper lig temsilcimiz kendi sahasında, ligin yeni ekibi Yakupköy`den tek puanı zor aldı.

2013-2014 Futbol Sezonu Süper Amatör Lig 22 Eylül Pazar günü oynanan karşılaşmalarla start aldı. Ligin ilk haftasında sanayi sahasında Yakupköyspor’u konuk eden takımımız; karşılaşmanın 55’inci dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviremeyip, 75’inci dakikada da 10 kişi kalınca, Uğur’un 81’inci dakikada kafayla rakip takım ağlarına gönderdiği golle yakaladığı beraberliğe sevinerek haftayı 1 puanla kapadı.

Sert esen rüzgar altında oynanan karşılaşmanın henüz 13’üncü dakikasında konuk ekibin sağ taraftan geliştirmek istediği atak esnasında kazanılan ve Özgün’ün ceza sahamıza doğru gönderdiği topa kalabalık defansa rağmen iyi yükselen Ozan, takımını öne geçiren golü ağlarımıza gönderince konuk ekip 1-0 öne geçti.


1-0 yenik duruma düştükten sonra beraberlik için rakip kaleye yüklensek de günün başarılı ismi Yakupköyspor kalecisi Hakan’ı geçemedik. Nitekim, dakikalar 42’yi gösterdiğinde takımımız adına Uğur’un sağ taraftan getirip ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Sonat, kaleci Hakan ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu Hakan’a teslim edince karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıya rüzgar avantajıyla başlayan konuk ekibin karşılaşmanın 50’inci dakikasında sol taraftan kazandığı serbest vuruşu üst direğimizde patladığında şans bizden yanaydı.

Dakikalar 55 gösterdiğinde ani gelişen atağımız sonrası kazandığımız penaltıyı İbrahim, günün başarılı ismi Hakan’a nişanlayınca bizden yana olan şans bu sefer Yakupköyspor tarafına geçti.

Dakikalar ilerledikçe bir türlü istenen gol gelmedi. Gol gelmeyince sinirler gerildi. Gerilen sinirler oyunun 75’inci dakikasında Sonat’ın ikinci sarıdan gördüğü kırmızı ile tam kopma noktasına gelmişken Çağın’ın sağ taraftan getirip rakip takım ceza sahasına gönderdiği topu iyi takip eden Uğur, skoru eşitlediğinde dakikalar 81’i gösteriyordu. 1-1

Uğur’un golünden sonra 10 kişi olmamıza ve daha baskılı oynamamıza rağmen yakaladığımız bir çok pozisyonu değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 sona erdi. Ekrem Nayan- BANDIRMA



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı