Etispor Lig`de kalmayı garantiledi.

Etispor Lig`de kalmayı garantiledi.

Süper Amatör Lig 25. Hafta Erteleme maçında gülen taraf Adaspor oldu. Etispor :2 Adaspor:5






01 Nisan 2012 Pazar günü oynanması gereken Süper Amatör Lig 25. hafta müsabakaları Yüksek Öğrenim Giriş Sınavlarına girecek sporcu sayısının çok olması ve ligin üst sırası ile alt sırasındaki takımların oynayacakları karşılaşmaların önem arz etmesi nedeniyle 04 Nisan 2012 Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Süper Amatör Lig 25. hafta müsabakaları çerçevesinde 04 Nisan 2012 Çarşamba günü sanayi sahasında konuk ettiğimiz Adaspor karşısında 1-0 öne geçtiğimiz karşılaşmanın sonunda sahadan 5-2 mağlup ayrılan Etispor, haftayı puansız kapatmasına rağmen ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor karşılaşması öncesi ligde kalmayı garantiledi.

Geçtiğimiz hafta Altınoluk deplasmanında Mesut`un kolunun kırılmasının yanında 2 oyuncumuzun kırmızı kart görmesi ve bir önceki hafta Sinan`ın aldığı darbeden dolayı ayağının alçıya alınarak sezonu kapatması nedeniyle eksik bir kadroyla sahaya çıkan Etispor , Adaspor karşılaşmasına tüm eksikliklere rağmen oldukça iyi başladı. Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren sürekli rakip takım kalesinde gol arayan Etispor, dakikalar 23`ü gösterdiğinde kazanılan serbest vuruş sonrası Kadir Şenyer`in kafayla ağlara gönderdiği gol sonrası öne geçti. ( 1-0 )  Bu golden 8 dakika sonra rakip takım ceza yayının yaklaşık 5 metre önünde kazanılan ve Murat`ın kullandığı serbest vuruş üst direkten döndü. Etispor adına dönen topu takip eden Ersen, çok müsait durumda olmasına rağmen kale sahası çizgisi üzerinden topu auta gönderince mutlak bir golden oldu.

Karşılaşmanın 35`inci dakikasında konuk Adaspor`un kullandığı korneri Etispor defansı uzaklaştıramayınca oluşan karambol sonunda topla en son buluşan Fatih`in vuruşu kalabalık defansa rağmen ağlarla buluşunca ilk yarının skoru belli oldu. 1-1

İkinci yarının 5`inci dakikasında ceza sahası yayının önünde İbrahim`e yapılan faul sonrası Cihan`ın kullandığı serbest vuruş barajın üzerinden ağlarla buluşunca skor 1-2 oldu.

Etispor`un beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda konuk ekibin sağ taraftan ani gelişen atağı sonrası penaltı noktası üzerinde topla buluşan Fatih, düzgün bir vuruşla takımını 3-1 öne geçiren gölü kaydetti. Bu golden sonra oyunda üstünlüğü eline geçiren konuk ekip, karşılaşmanın 85`inci dakikasında oyuna sonradan giren Mehmet`le ve 88`inci dakikada da Hakan`ın ayağından bulduğu gollerle skoru 5-1`e taşıdı. Karşılaşmanın bu skorla biteceği beklenirken ani gelişen Etispor atağı sonrası ceza sahasının yaklaşık 10 metre önünde topla buluşan Sercan düzgün bir vuruşla maçın skorunu belirledi. 2-5




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı