Etispor Sakaryaspor ile golleri de, puanları da hakça bölüştü.

Etispor Sakaryaspor ile golleri de, puanları da hakça bölüştü.

Süper Ligde İlk Yarı Maçları Tamamlandı. Etispor : 1 - Sakaryaspor : 1




Ekrem NAYAN

18 Eylül 2011 Pazar günü oynanan müsabakalarla start alan 2011-2012 Futbol Sezonu Süper Amatör Lig ilk yarı müsabakaları 18 Aralık 2011 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

İlk yarısı sona eren Balıkesir Süper Amatör Ligin son haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu.
Edremit Belediyespor, evinde konuk ettiği Altınoluk Belediyespor karşısında 3 puanı tek golle alarak ligin ilk yarısını namağlup ünvanıyla lider olarak kapadı.
Gönen Belediyespor şampiyonluk adaylarından Adaspor`u 4 golle körfeze uğurlayıp 2`nci sırada lideri takibe devam ederken, Sındırgı Belediyespor komşusu Etibank Bigadiçsporu 5-0 yenerek ligin ilk yarısını 3`üncü sırada tamamladı. Burhaniye Belediyespordan 3 puanı 3 golle alan Erdekspor, yükselişine devam etti. Ligde galibiyeti bulunmayan Susurlukspor ilk yarının son haftasında Altınova Belediyespor karşısında 2-1 galip gelerek 3 puanla tanışırken, Zeytinli deplasmanından 4-0`lık zaferle dönen Sanayispor tehlikeli bölgeden uzaklaşarak, rakibini ateş hattına attı.


Sercan'lar Skoru Belirledi.
Etispor, Balıkesir Süper Amatör Lig 13'üncü hafta karşılaşmaları çerçevesinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Ayvalık temsilcisi Sakaryaspor karşısında karşılaşmanın 6'ncı dakikasında Sercan'ın ayağından bulduğu golle maçın ilk devresini 1-0 önde kapadı. Konuk ekibin karşılaşmanın 63'üncü dakikasında Sercan'la bulduğu gole engel olamayınca karşılaşma 1-1 tamamlandı.
Alınan bu beraberlikle çok önemli iki puan kaybeden Etispor, Ligin ilk yarısında oynadığı 13 karşılaşmadan 4 Galibiyet, 5 Beraberlik ve 4 Mağlubiyetle ayrılarak 17 puanla 7'nci sırada kapadı.


Karşılaşmadan Notlar ;
Etispor'un, ilk yarının son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Ayvalık temsilcisi Sakaryaspor, maça oldukça hızlı başladı. Daha maçın başlarında buldukları mutlak gollük pozisyonda top az farkla auta çıktı. Bu pozisyondan sonra toparlanan Etispor, karşılaşmanın 6`ncı dakikasında kullanılan korner atışı sonrası konuk ekip defansının uzaklaştırmakta zorlandığı topla ceza sahası dışında buluşan Sinan`ın derinlemesine pasını takip eden, Sercan skoru 1-0`a taşıdı.


İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçın 40`ıncı dakikasında Gökay`ın ceza sahası sağ köşesinden vuruşu üst direkte patlayınca Etispor, mutlak bir golden oldu.

İlk yarısı 1-0 Etispor'un üstünlüğünde kapanan karşılaşmanın 54`üncü dakikasında Eren`in sol taraftan getirip ceza sahasına doğru gönderdiği topla buluşan Yiğitcan`ın vuruşu kalabalık defanstan dönerek Sercan`a geldi. Sercan`ın çok müsait durumdaki şutu yine defansa takılınca mutlak bir golden daha oldu.

Etispor'un karşılaşmanın 57'inci dakikasına kadar maçta bariz üstünlüğümüz vardı.
Ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Dakikalar 57'yi gösterdiğinde Etispor defansının arkasına atılan uzun topla buluşan Basri, çok müsait durumda olmasına rağmen Etispor kalecisi Erdoğan'ın da önde olmasından faydalanmak amacıyla çok kötü bir aşırtma vuruşla topu auta gönderince gol adeta geliyorum dedi.


Bu pozisyondan iki dakika sonra ani gelişen Sakaryaspor atağında Etispor defans oyuncusu Kadir'in kale direği dibindeki müdahalesiyle kornere çeldiği top, Sakaryaspor adına kaçan mutlak bir goldü.

Karşılaşmanın 63'üncü dakikasında konuk ekibin golü geldi. Bu dakikada kazanılan korner atışı sonrası ön direkte Barış ve Sinan'a rağmen kafayla topa dokunan Sercan, topu ağlara göndererek skoru eşitledi. 1 - 1

Etispor, skor 1-1 olduktan sonra galibiyet için rakip kaleye yüklense de son dakikalarda iyici kapanan Sakaryaspor defansı gole izin vermeyince karşılaşma bu sonuçla tamamladı.

Etispor
Erdoğan, Murat, Eren, Kadir Şenyer, Barış, Sinan, Sercan, Ersen (dk.67 Kadir Güngörmüş), Yiğitcan (dk. 75 Alptekin), Mesut, Gökay


Yedekler
Hamza, Kadir Göngörmüş, Ahmet, Ersel, Özkan, Alptekin, Fehmi


Sakaryaspor
Yasin, Ahmet, tuncer, Sebahattin (dk.40 Haşim), Çağlar, Şemsettin, Kerem (dk.52 Veysel) Azmi, Basri, Selim, Sercan


Yedekler
İsmail, Kemal, Yiğit, Orkun, Nejat, Veysel, Haşim






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı