ETİSPOR SEZONU AÇTI

ETİSPOR SEZONU AÇTI

Süper Amatör Küme maçları için hazırlıklarını tamamlayan Etispor kurban keserek yeni sezonu başlattı






30 Temmuz 2012 Pazartesi günü kondisyon ağırlıklı olarak General Balcı Çamlığında yaptığı ilk antrenman ve bu güne kadar oynadığı 6 hazırlık karşılaşması ile 2012-2013 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Etispor, 30 Eylül 2012 Pazar günü saat 16:00'da sanayi sahasında konuk edeceği Erdekspor karşılaşması öncesi 27 Eylül 2012 Perşembe günü İşletmemiz halı saha tesislerinde düzenlediği kurban kesim töreniyle 2012-2013 futbol sezonu açılış törenini gerçekleştirdi.``
Yaz boyunca "Yaz Spor Okulu" "Lige Hazırlık" çalışmaları diyerek gençlere spor yapma imkanı tanıyan bölgemizin güzide spor kulübü kendi tesislerinde sezonu açtı. A takım önümüzdeki hafta başlayacak Süper Amatör Küme maçları için hazırlıklarını tamamlamış bugün kesilen kurban ile resmen başlattıkları ciddiyeti izledik.
Evet; bugün sezonu açan kırmızı beyazlarda ligin zirvesi için mücadele hedefi gözlendi. Eti Maden İşletmeleri idari kadro futbolculara yeni sezonda başarı dileklerini açılış seremonisinde ilettiler. Her zaman ciddiyet içinde mücadeleyi hedef edinen kırmızı beyazlar bu yıl kadrolarına Sanayispor`un geçen yıl deneyimli kadrosunda yer alan  Vural, Ahmet, Çağın, Semih, Feridun, Hayati ve Zafer`i kattı! Balıkesir Belediyespor`dan Halil İbrahim Uslu`ya da kadrosunda yer verdi. Türkiye Kupasında Bursaspor gibi Ligin önemli takımıyla başa baş bir oyun çıkaran amatörlerin yatağı Etispor bir de 3. Lige çıkma maçları adı altında oynanan ligde final oynayarak amatör ligin zirvesinde yer almış bir ekip.
İşte bu ekip 2012-2013 Futbol Sezonunda lige hazır misyonunu yerine getirme çabasında görüldü.

Başkan Özgür SAÇ sezon açılışı için yazılı bir açıklama yaptı; " Etispor olarak önce müessese`nin temsilcisi bir ekibiz. Gençliğe spor yapma imkanı sağlanması adına bir misyonumuz var. Onun için yapma imkanı sağladığımız için gururluyuz. Güreş ve Futbol olarak faaliyet gösteren kulübümüz futbol da A takım ve U-13, U-15, U-17, U-19 olmak üzere 5 kategoride mücadele ederek lige kalite getiriyoruz. bu anlamda futbol olarak bugün sezonu açıyoruz. Hayırlı olsun." dedi.
Yaptığı açıklamada kulübe maddi manevi desteğini esirgemeyen kendilerine itici güç olan Eti Maden İşletme Md. Recep Şekerçi`ye ve müessese idari müdürlerine, katılanlara teşekkür etti.

Genel Kaptan Sezai Alkan sağlanan imkan için herkese teşekkür ederken, iddialı bir lig yaşayacaklarını ve BAL ligini hedeflediklerini dile getirdi." Takıma katılan sporcu arkadaşlar bölgemizin, tecrübeli, yetenekli futbolcuları, bu ligi iyi biliyorlar." diye dile getirdi.
Teknik Sorumlu Öner Arslan ve Altyapı antrenörü Adnan Süngü de gençler örnek çalışmalar içinde bütünleşmeyi sağlamışlar. Evet, bütün sezon boyunca işin magazin boyutunu öne çıkararak Bölgemizin en çok izlenen Etispor Sitesinin her gün güncellenmesi ve kamuoyunu tatlı üslubu ile bilgilendiren spor çevrelerinin amatör sporu takip ettikleri sitenin emekçisi Ekrem Nayan`da ligin hayırlı olmasını diledi.
Bizde yani sezonda seyirlik bir futbol diliyoruz. Fair-Play içersinde sporu severek yapan ekiplerin mücadelesini diliyoruz.

Etispor Kulüp başkanı Özgür SAÇ törende yaptığı konuşmada ``Kuruluşundan bu güne kadar geleceğimiz olan çocuklarımızın spora ilgi duymaları ile sporu sevmelerini sağlayarak, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve Türk sporuna; hırslı, mücadeleci, zeki ve terbiyeli sporcular yetiştirmek amacında olan kulübümüz her yıl düzenli olarak yaz spor okulu açıyoruz.``
``Yaz okulumuza katılan öğrencilerimizden kulübümüz alt yapısına futbolcu kazandırmak amacıyla müsabaka şartlarına uyum sağlayabilecek yetenek ve kapasitedeki öğrencilerin lisansiyer yapıldığını belirterek 2012- 2013 futbol sezonunda A takımımızın yanı sıra U13, U15. U17 ve U19 yaş kategorilerinde liglere katılacağız.`` dedi.

``Bu yıl takımımıza Sanayispor'dan transfer edilen ;  Vural, Ahmet, Çağın, Semih, Feridun, Hayati Zafer ve Balıkesir Belediyespor'dan transfer edilen Halil İbrahim Uslu'nun yanı sıra altyapıdan Alptekin, Özkan ve Remzi'nin de A takım kadrosuna alınarak daha da güçlendiğimizi belirten SAÇ, konuşmamı kulübümüzün fahri başkanı ve İşletme Müdürümüz Sayın Recep Şekerci Bey'in çok sık kullandığı bir sözüne atıfta bulunarak bitirmek istiyorum.``

``Kendileri tırnak içinde belirtiyorum Bizler mevcudu muhafaza memuru” değiliz der. Bu vizyonist bakış açısıyla kendilerinin liderliğinde işletmemiz memur ve işçi tüm çalışanların özverili çalışmalarıyla zarar eden bir işletme olmaktan bugün 84 milyon TL kar eden bir işletme haline gelmiştir. Bizlerde, Etispor'un yeni seçilen yönetim olarak kendilerinin kulübümüze sağladığı ve sağlamaya devam ettiği maddi ve manevi destekten de cesaret alarak bu Viyonist bakış açısıyla diyoruz ki Bizler de Etisporun mevcut durumunu muhafaza etmek için göreve talip olmadık” Bu felsefeyle Etisporu öncelikle tesisleşme, üyelerimize ve Bandırma gençliğine hizmet etme açısından çok daha ileri götürmek için yönetim kurulumuz, hocalarımız ve futbolcu kardeşlerimizle el ele verip sportif başarı açısından da Eti sporumuzu daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.`` derken

A takım ve genç takım oyuncuları yönetim kurulunun hazır bulunduğu törende dualar eşliğinde kesilen kurban kanını alın ve kramponlarına sürerek antrenör Öner ARSLAN ve alt yapıdan sorumlu antrenörü Adnan SÜNGÜ nezaretinde Pazar günü oynayacakları Erdekspor karşılaşmasının son provasını yaptılar











Hasan CEYLAN
28.09.2012 11:13:44
Yeni Sezonun tüm camianıza hayırlı olması dileğiyle. ALLAH C.C. Yar ve Yardımcınız olsun.

Tayfun GENÇ
28.09.2012 14:33:28
hayırlı olsun :)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli