Etispor Top Başı Yaptı

Etispor Top Başı Yaptı

Kırmızı beyazlı ekip kendi tesislerinde sezon açarken, Gençlere de şans tanıdı






2012- 2013 Futbol Sezonunda Süper Amatör Lig de mücadele edecek olan Etispor bugün tesislerinde top başı yaptı.
16 veya 22 Eylül 2012 tarihinde başlaması planlanan Süper Amatör Lig`e hazırlık çalışmaları hafif bir idman ile başladı.
Teknik sorumlu Öner Arslan ve Adnan Süngü nezaretinde başlayan çalışmaları Genel Kaptan Sezai Alkan ve yönetici Ekrem Nayan da izlediler.

Çalışmalara yeni transferler Çağın, Feridun ve Vural da katıldılar. Her zaman en iyisini yaptıklarını dile getiren Sezai Alkan bu sezon yine çok iyi bir kadro kurduklarını söyledi.
Alkan önümüzdeki günlerde yeni trasferler olacağını dile getirirken, `` Çağın, Feridun ve Vural bölgemizin en iyileri. Kendileri Etispora önemli katkı verecekler. Kaleci Vural bizim için ayrıca çok önemli, zira kalecilerimizi de çalıştıracak. Gençlerimize örnek olacak bir isim. Geçen yıl gençlerden A takıma kazandırdığımız Gökay da bu sezon önemli işler yapacak ve gelecekte kendisinden söz ettirecektir. Bu gün bir araya geldik. 2o12- 2013 Futbol Sezonu bütün takımlara hayırlı olsun.``  dedi.

Halı sahada yapılan çalışmalara genç takım futbolcuları da katıldılar. Antrenör Öner Arslan da futbolculara, ``hayırlı olsun bugün top başı yaptık, inşaallah en iyisini yapacağız. Bu bir yarış. Hedeflerimiz belli. Centilmence bir lig yaşamak bize yakışacak.`` dedi.
Bölgemizden üç güzide takımın Balıkesir Süper Amatör Lig de mücadele edecek olması heyecanın yanısıra rekabeti de getirecek. Amaçlarının ve misyonunun her fırsatta dile getirilmesi Etispor`a bir ayrıcalık getiriyor. Bizde Bandırma Manşet olarak Süper Amatör lig takımlarımızın başarılı olmalarını diler her zaman spor adına desteklerimizi vereceğimizi dile getiririz...





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli