Etispor’da zirve transferi

Etispor’da zirve transferi

Kırmızı beyazlı Bal temsilcimiz Etispor grubunda zirve hesapları için 11 yeni transfer yaptı.

Kırmızı beyazlı Bal temsilcimiz Etispor grubunda zirve hesapları için 11 yeni transfer yaptı.

Bal temsilcimiz Etispor 2023-2024 sezonu yaklaşırken kadrosunda yaptığı yenilikle dikkatleri çekiyor. Bugüne dek 11 oyuncu bir yardımcı antrenör ile sözleşme imzalayan Etispor 14 Ağustos Pazartesi günü tesislerinde sezon çalışmalarına başladı.

Bal lig takvimi belirlenene dek tesislerindeki çalışmalarını çevre takımları ile yapacağı hazırlık karşılaşmaları ile şekillendirecek olan Etispor, lig takviminin açıklanması ile uygun bir adreste kampa girmeyi planlıyor.

İŞTE ETİSPOR’un YENİ TRASFERLERİ 

Mardin 1969’dan kaleci Alptekin Teytey, Tavşanlı Linyit’ten Kaleci Teyfik Emir Yıldızkaya, Konya 1922 den, Stoper Bartu Baladın, Tavşanlı Akıncılarspor’dan Stoper Oktay Akkoca, Gürükle İpekspor’dan sol bek Aykut Karaman, Yozgat Bozokspor’dan, orta alan oyuncusu Sergen Çelik, Gebzespor’dan Orta alan oyuncusu Berke Tulpar,  Modafenspor’dan ortalan oyuncusu Muammer Çetin, Niksar Belediyespor’dan sol açık Taha Arslan, İzmir Yeşilocaspor’dan Forvet Gürol Helvacı, Ortaköyspor’dan Forvet Deniz Pala kırmızı beyazlı Bal temsilcimiz Etispor ile 2023-2024 sezonu için anlaşmaya vardılar.

Bal temsilcimiz Etispor’u 2023-2024 sezonunda yine Teknik direktör Fatih Sarı çalıştırırken yardımcılığına, antrenör kondisyoner 1461 Trabzon Fk'den Soner Eser Baş, Yardımcı antrenör Abdullah Kocaağa ve Kaleci Antrenörü Vural Gündoğan görev yapacak



Anahtar Kelimeler: Etispor’ zirve transferi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı