Etispor`un futbolcu ordusu sertifikalarını aldı

Etispor`un futbolcu ordusu sertifikalarını aldı

Bu sezon U 13-15-17-19 gençlerde mücadele edecek Etispor takımları yaz okulundan kuracak







Toplumların yaşamsal dokusu spor her kesimde uygulanıyor. Bazı kesimler sporu yapıyor, bazı kesimler sporu bilimsel ölçüler içinde izah ve teoriye dökerek misyonunu yerine getiriyor.
Hiçbir beklentisi olmaksızın bu çalışmaları görev sayan Etispor bugün bu misyonunu yerine getirdi.


Eti Maden İşletme Genel Müdürü Recep Şekerci'nin bizzat ilgileri ile her yıl biraz daha güçlenerek daha çok fabrika çalışanlarının 1998-2003 arası doğumlu çocuklarının devam ettiği bir çalışma olarak gözleniyor.Bu yıl ki çalışmalarda 80 küçük çocuk diploma alarak futbolcu olma sevinci yaşadılar.

U-13-15-17-19'larda mücadele edecek Etispor gençleri bu okul içersinden kendi nüvesini seçiyor.

Genel Kaptan Sezai Alkan, bu çalışmalarda küçüklerin hemen yanı başında çalışmaların organizesini sağlayarak misyona önemli katkı veriyor. Küçüklerin bilgi ve birikimlerini uzun vadede basın yoluyla teşhirini üstlenerek ürettiklerini çabası ile bölgeye aksettirerek bir bütünün önemli bir bölümünde üstlendiği görevi bugün tamamlamış oldu.

Teknik çalışmalarda antrenörlük görevlerini üstlenen Öner Arslan ve Adnan Süngü de bu çalışmanın bir diğer ayağında görevlerini ifanın huzuru ile gururlandılar.
2012-2013 sezonunda yaz kış demeden bir sezonu geçirecek olan bu ikili yıllarca bu takımda sağ ve sol bek olarak da görev yapmışlardı. Okulda teknik, taktik, beslenme, dinlenme ve oyun kuralları olarak yaptıkları çalışmalarda çocuklara gelecekleri ile ilgili öğretilerini verdiler.


Bütün bir sezonun bu ağırlığının ilk çalışmaları olan okul çalışmalarında onlara her zaman en iyisinin öğretilmesi ve verilmesi için çabalarını esirgemeyecek olan Kulüp Başkanı Özgür Saç, 2. Başkan Raif Çetin, Muhasip E. Uğur Demirel, Kulüp Amiri Erdal Başfidan, Veznedar Mehmet Yenimahalle, Medyadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ekrem Nayan, Üyeler, Tamer Zengin, Muhterem Huru da bu misyonun yerine getirilmesini huzurunu yaşadılar. 6 haftalık peiyodun başlama taihi 18 Haziran 2012 gününden buyana çalışmalara katılan küçüklere bu günün anısına verilen sertifikaların evlerin bir duvarını süsleyeceğini düşünen bizlerin temennisi daha çok okul daha çok spor diyoruz. Ve Bandırma Manşet olarak üretenlere ve bu miniklere nice başarılar diliyoruz.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı