Eti’ye bir şampiyon kadrodan daha transfer

Eti’ye bir şampiyon kadrodan daha transfer

Geçen sezon grubunda şampiyon olan Çarşambaspor’un stoperi Yakup, Etispor’da

Kırmızı beyazlı BAL temsilcimiz Etispor, lige iyi bir başlangıç yapma noktasında sürdürdüğü transfer çalışmalarına geçtiğimiz sezon gurubunda şampiyon olan Çarşambaspor’un stoperi Yakup Karakum’u dahil etti.

Etispor Başkanı Ramazan Artun;

“Rakiplerimiz üzerindeki analizimiz bizi daha etkin kadro hazırlama noktasında sorumlu tutuyor, Etispor uzun yıllar sonra mücadele vereceği üst ligde işini tesadüflere bırakmamalı.” Dedi.

Etispor Teknik direktörü Tanju Yavuz;

“Transfer çalışmalarımızı bireysel değil, takım oyumunu başarıya taşıyan isimlerle masaya oturmaya özen gösterdik, çoğunu tanıyoruz. Etispor mücadele vereceği BAL’da hiç yabancılık çekmeyecek.” Dedi.

Etispor Genel Kaptanı Sezai Alkan;

“Uzun yıllar sonra BAL’da mücadele ediyoruz, bu ligi iyi analiz ederek yapılanmanın içindeyiz, zamanında kendimin de bizzat mücadele ettiğim liglerin vahşi mücadelesini bilirim, o nedenle transfer yapılanmamızda, her mevkii 2 kez gözden geçirmemiz gerekiyor,”dedi.

Geçtiğimiz sezon BAL lig 4.grup’ta yer alan 14 takımlı mücadelede 1 yenilgi, 4 beraberlik ve 17 galibiyet ile en yakın rakibine 17 puan fark atarak 59 puan ile şampiyon olup 3. Lige terfi eden Çarşambaspor’un stoperi Yakup Karakum Etispor ile yaptığı anlaşma sonrası açıklamada bulundu.

Etispor’un yeni transferi Yakup Karakum; “Bandırma güzel bir şehir, Etispor benim için bir şans, başarılı olmak için tüm ayrıntılar değerlendiriliyor, Şampiyonluk yaşamak güzel duygu, inşallah Etispor’da da bu duyguyu tüm camia olarak yaşarız.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: şampiyon kadrodan transfer
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli