Etkinlikler yoğunlaştı

Etkinlikler yoğunlaştı

Bandırma Belediyesi etkinlikler zincirine 3 program daha ekledi. ZAMAN İÇİNDE MEKAN, MEKAN İÇİNDE İNSAN” fotoğraf sergisi, ``Down Sendromlular günü`` söyleşisi, Öykü yarışması.



Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında yepyeni
bir sergi Bandırmalı sanatseverle buluşuyor.


Fotoğraf Sanatçısı Vedat Şentürk'ün eserlerinden oluşan Zaman içinde Mekan, Mekan
içinde insan” konulu fotoğraf sergisi, 22 Mart 2013 Cuma günü saat 17.30'da Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde açılışı gerçekleşecek.


Sergi, 31 Mart 2013 Pazar gününe kadar açık kalacak.


Söyleşi: DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ


Bandırma Belediyesi ve Bandırma Engelliler Derneği işbirliğiyle 21 Mart Dünya Down 
Sendromlular Gününde anlamlı bir etkinliği Bandırmalılarla buluşturuyor.


21 Mart 2013 Perşembe günü Barış Manço Kültür Merkezinde saat 13.00'da gerçekleşecek
olan söyleşide Zihinsel Engelli Çocukların Eğitim ve Ergenlik Dönemi ile ilgili Öğretim Görevlisi Tuna Şahsuvaroğlu, Down Sendromlu Çocuklarda Okuma-Yazma Hazırlık Becerilerini Ailede Destekleme Yolları konularında ise Öğretim Görevlisi Dr. Oktay Taymaz Sarı konuşmacı olarak yer alacak.



Öykü Yarışması: KUŞ SESLERİ ve YAŞAM
Bandırma Belediyesi, 24. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında öykü yarışması düzenliyor.

Doğa ve çevre bilinci aşılamak, Avrupa Konseyi A sınıfı diploma ödüllü Bandırma Kuşcenneti'nin değerine dikkat çekmek, kuşlarla birlikte sağlıklı bir çevrede yaşamanın önemini vurgulamak ve öğrencileri edebiyata ve yazmaya yönlendirmek amacıyla düzenlenen öykü yarışmasına son başvuru tarihi 10 Mayıs 2013 Cuma.

Ortaokul ve lise öğrencileri arasında olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılacak olan  Kuş sesleri ve yaşam” konulu öykü yarışmasında 1.'ye Dizüstü Bilgisayar, 2.'ye Mini dizüstü bilgisayar, 3.'ye tablet bilgisayar ve mansiyon ödülü olarak 3 adet taşınabilir hard-disc hediye edilecek.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu