Evini İmam Hatip`e Bağışladı

Evini İmam Hatip`e  Bağışladı

Mustafa Özcan isimli yardımsever vatandaş evini Erdek İmam Hatip Derneği`ne bağışladı.






Mustafa Özcan isimli yardımsever vatandaş evini Erdek İmam Hatip Derneği`ne bağışladı.
Aslen Konyalı olduğu öğrenilen yardımsever vatandaş Mustafa Özcan, Erdek Atatürk Mahallesi Kızarandere Caddesi üzerinde bulunan zemin kat 4 Nolu meskenini Erdek İmam Hatip Derneğine bağış yaptığını söyledi.


Ölümünden sonra evinin bir hayır kurumuna verilmesi kararı aldığını belirten hayırsever Mustafa Özcan, geçtiğimiz Çarşamba günü Erdek Tapu Sicil Müdürlüğüne giderek burada yapılan bağış işlemiyle, vefat ettikten sonra evinin Erdek İmam Hatip Derneğinin mülkiyetine geçmesine imza attı.

Yardımsever vatandaş Mustafa Özcan`ın, Ankara Orman Bakanlığı İnşaat Şube Müdürlüğü görevinden emekli olduğu ve 1995 yılında Erdek`e taşındığı, 1998 yılından bu yana ise bağış yaptığı meskende ikamet ettiği öğrenildi.

Konu hakkında gazetemize kısa bir açıklama yapan hayırsever vatandaş Özcan, "Ben kendim aslen Konya`lıyım. Ölümümden sonra evimi Erdek İmam Hatip Derneğine bağışlamayı uygun gördüm. Bir Konya`lı olarak Erdek`te böyle bir yardım kararı almaktan çok mutlu olduğum gibi huzur duyuyorum. Erdek`li vatandaşları da beni örnek alarak bağış yapmaya davet ediyorum" dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli