Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

Üç el ateş edildi. 1 Kurşun isabet eden eski başkan korumaya alındı

Gönen'de AKP rüzgarı ile seçilip belediye başkanı olan Hüseyin Yakar 3 dönem 15 yılık görev rüresi sona ermesi ardından geçtiğimiz yıl 20 Mayıs'ta evnin önünde tekme-Tokat-Yumruk saldırısına uğramış ve bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

Aynı zamanda işletmelerinin bulunduğu Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu başkanı olan Hüseyin Yakar bu sabah saat 09.00 sularında evinin önünde bir kez daha saldırıya uğradı ancak bukez fiziki değil, silahlı saldırıya muhatap oldu.

Gönen önceki dönem belediye Başkanı Hüseyin Yakar aldığı yara sonrası çevreden yetişenlerin ihbarı üzerine 112 ekibi tarafından olay yerindeki ilk müdahale sonrası kaldırıldığı Gönen Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra firar eden silahlı saldırgan emniyet teşkilatı tarafından aranırken, olay yeri inceleme sonucu Başkan Hüseyin Yakar'a karşı kullanılan silah'tan 3 adet ateş edildiği, ancak Yakar'a 1 adet kurşun isabet ettiği tespit edildi.

Gönen Devlet Hastanesindeki müdahale operasyonu sonucu Yakar'a isabet eden tek kurşun sağ diz kapağı üzerinden ve umuşak dokudan kemiğe sirayet etmeden bacağı delip geçtiği, yumuşak doku üzerindeki operasyon sonucu istirehat etmek üzere evine gönderildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl fiziki, yaklaşık 10 ay sonrada silahlı saldırıya uğrayan Eski Başkan Hüseyin Yakar'a yapılan gizimli saldırıların gerekçesi önümüzgeki günler su yüzüne çıkması bekleniyor.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli