Eyvah, hakem Caner Ak!

Eyvah, hakem Caner Ak!

BANDIRMASPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇINDA BÜYÜK TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Bandırmaspor-Kocaelispor maçını yönetecek hakemler belli oldu. Karşılaşmayı, Adana bölgesinin Süper Lig hakemi Caner Ak yönetecek.

21.11.2021 Pazar günü, Bandırma 17 Eylül Stadı’nda, saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada Caner Ak’ın yardımcılıklarını Ali Can Alp ve Özcan Sultanoğlu, dördüncü hakemliği ise Tarık Güldal yapacak. Karşılaşmada Futbol Federasyonu temsilciliklerini Neslihan Hocaoğlu ve Hakan Atasoy, gözlemciliği ise Murat Türker üstlenecek.

BANDIRMASPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇINDA BÜYÜK TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Bandırmaspor-Kocaelispor maçının hakemi olarak açıklanan Caner Ak, geçen yıl yine Bandırma’da oynanıp, 1-1 berabere biten Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü maçındaki yönetimi sırasında bordo-beyazlı taraftarlardan büyük tepki almıştı. Ak, bu maçın 15. dakikasında Bandırmasporlu İshak Doğan’a kırmızı kart göstermiş, daha sonra mutlak gol pozisyonuna giderken Keçiörengücü oyuncusu Pote’yi düşürmesine seyirci kalmıştı.

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu ise daha sonra yayınladığı basın açıklamasıyla ağır bir dille eleştirdiği Caner Ak’ı, Futbol Federasyonu’na da şikâyet etmişti.



Anahtar Kelimeler: Eyvah hakem Caner !
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı