Ezdi geçti

Ezdi geçti

Çılgın sürücü, Akaryakıt istasyonunda 2 köpeği çiğnedi

Olay Erdek girişinde bulunan MUTLULAR TOTAL AKARYAKIT istasyonunda meydana geldi.

Akaryakıt istasyonundaki vatandaşları dehşete düşüren olay K.K. isimli sürücü16 KNT 11 plaka sayılı  aracı ile geldiği istasyonda iki yavru köpeğin üzerinden geçmesi oldu.

Olay, sabah saat 09.30 sularında meydana geldi. Mutlular TORAL akaryakıt istasyonunda meydana gelen olay'da bir süre önce istasyona gelen ve buradaki çalışanlarının karınlarını doyurduğu için istasyonu kendilerine yuva edinen 2 yavru köpek,  istasyonuna gelen K.K. isimli sürücü 16 KNT 11 plakalı otomobil, pompaların önünde yatan iki köpeğin üzerinden geçti.

Köpekler olayın ardından yerden kalkıp koşmaya başlarken, otomobil sürücüsü ise yoluna devam etti.

İstasyon çalışanları kan dolduran olaydan sonra Polis'i arayarak cani sürücüden davacı oldular.

Daha sonra Balıkesir Büyükşehir sokak hayvanları ilgilileri İstasyona gelerek hem telef olan köpeği, hemde ayağı kırılan köpegi aldı.

Haytap'tan alınan bilgiye göre Balıkesir Büyükşehir Sokak Hayvanları birimi tarafından tedavi edilmek üzere alınan yaralı köpeğin ameliyat edilmek üzere kendilerine verilmesini talep etti. Büyükşehir yetkilileri ise araç altında ezilerek ayağı kırılan köpeğin İvrindi'de bulunan sokak hayvanları barınağında müşahade altına alınarak ameliyat edileceğini bildirdiler.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Otomobilin, köpekleri ezdiği anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Hayvan Hakları Federasyonu’nun (HAYTAP) sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülere, tepki yağdı. HAYTAP’ın şikayeti üzerine 16 KNT 11 plaka sayılı otomobil sürücüsü K.K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.



AHMET DERİN
12.11.2020 11:09:27
ALLAHSIZ,YUVAN DAĞILIR İNŞALLAH,KASITLI YAPMIŞ BELLİ EN AĞIR CEZALAR VERİLMELİDİR,YETTİ ARTIK

Anahtar Kelimeler: geçti
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli