Faciaya ramak kaldı.

Faciaya ramak kaldı.

Gönen-Çanakkale kavşağındaki kazada büyük bir şans eseri ölüm olmadı. 31 yaralı var

Bugün saat 18.30 sularında meydana gelen trafik kazasında büyük bir şans eseri can kaybı olmadı.

 Tır ile şehirler arası yolcu otobüsünün kafa kafaya çarpıştığı kazada sürücüler dahil 31 kişi yaralandı. Yaralılardan 25 Bandırma 2 si Gönen 4`ü Biga Devlet Hastanesinde kişi tedavi altına alındı.

 KAZAYA KÖR KAVŞAK NEDEN OLDU

 Bu akşam saat 19.30 sularındaki kazaya Bandırma Çanakkale karayolu, Gönen Kavşağında yapımı devam eden kavşak düzenlemesi neden oldu.

 Üst geçit çalışması nedeni ile sağlıklı bir geçişi bulunmadan yolda, İstanbul Bandırma-Gönen, Biga ve Çanakkale seferini yapmakta olan Resul Yılmaz idaresindeki 16 KK 214 plaka sayılı Kamil Koç işletmelerine ait yolcu otobüsü, Bandırma istikametinden gelip Gönen istikametine döneceği sırada yolun üzerinde bulunan köprü ayakları ve akşam gün batımı nedeni ile gelen ters ışıktan, Çanakkale istikametinden gelip, Bandırma istikametine gitmekte olan Savaş Çakmak idaresindeki 26 TA 120 plaka sayılı demir yüklü TIR`ı görmedi.

Araçların her ikisinin de yavaş girdikleri kavşakta son anda bir birlerini fark etmeleri kazanın önlenmesine yetmedi.

Otobüsten kurtulmak için direksiyonu sağa yönelten TIR sürücüsü, yolcu otobüsüne ortadan çarpmak yerine kafa kafaya çarpışmaları büyük bir faciayı önledi.

Yüklü ve yolunda seyreden TIR tonajında etkisi ile yolcu otobüsünü sürükleyerek kavşak tretuvarına kadar çıkarttı.

Kazada yolcu otobüsü ile TIR baş taraflarından büyük hasar alırken, Ramazanın suyu hürmetine otobüs yolcularının bulunduğu alanlar fazla hasar almadı ve yolcu otobüsünde bulunan 31 kişi darbe ve can kırılmalarından çeşitli şekilde yaralandılar.

Kazada Bandırma`ya getirilen yaralılar;

Resul Yılmaz   Şoför 16 KK 214, Savaş Çakmak Şoför 26 TA 120, Yücel Dündar, Rıdvan Gülcan, Derya Tuncel, Anıl Öztürk, Gülşah Savaş, Hamdi Ekin, Elif Karpuzoğlu, Zekiye Sezen, İrem Sezen, Furkan Sezen, Yücel Kıraç, Fatma Gürel, Emine Karaman, Cemile Dündar, Deniz Yakut, Güliz Yakut, Oğulcan Duru, Aylin Apak, Fetiye Yumurtacı, Sermin Karabulut, Belgin Karabulut, Erdem Topkaya, Samet Akgül

 

 

 

 

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli