Fakültede konuştu

Fakültede konuştu

Ticaret Odası ve Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı Fakültede konuştu.

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen ``Kariyer Günleri`` etkinliğine katıldı.

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı konuşmasına aile ve eğitim hayatından bahsederek başladı. İşi ve çalışma hayatındaki olmazsa olmaz kurallarının disiplin, özveri ve güven olduğunu söyleyen Kılkışlı; “bu güne kadar ben ve çalışma arkadaşlarım koyduğumuz kuralların dışına hiç çıkmadık, disiplin her işin başında gelir, bundan dolayı da görev yaptığım kurumlarda disiplinsizliğe hiç müsaade etmedim.” dedi. Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi ve Bandırmaspor Kulübü olmak üzere üç yerde başkanlık yaptığını belirterek, ``Tabiri caizse bir koltukta üç karpuz taşıyorum.”dedi. Son olarak “ Her zaman hayallerim oldu ve hayal ettiklerimi elde ettim. Üniversite öğrencileri olarak gelecekle ilgili hayallerinizin olması çok doğaldır. Ancak bu hayallerinizin ütopik olmamasına dikkat edin. Ütopik hayaller sizleri yanlış yollara itebilir ya da mutsuz edebilir.`` dedi.

Mehmet Kılkışlı’nın konuşmasının ardından konuşan Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin de öncelikle kendi aile ve iş hayatından bahsetti ve sonrasında girişimcilik ve ülkemizdeki kadın girişimciliğin durumu, birliktelik kültürü, markalaşmak gibi konulara değindi.

İki konuşmacının da katılımcıların sorularını cevaplamalarının ardından, Fakülte Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Oktay ÖKSÜZLER Mehmet Kılkışlı’ya,  Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Ali Osman Kıymat Halit Sezgin’e plaket takdim ettiler.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı