Fener`in Coşkusu

Fener`in Coşkusu

Galatasaray derbisini kazanan Feneriler galibiyeti kutladı.

Galatasaray  derbisi için 600 Evler Kolay restorant`ta bir araya gelen  Bandırma Fenerbahçeliler Derneği karşılaşmanın 2-0 gibi net bir skorla kazanması ardından sıra dışı bir gece yaşadılar.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Galatasaray derbisi için kapattıkları 600 Evler, Kolay restorant`ta son zamanların en keyifli derbisini izlemekle kalmayıp, sarı lacivertli ekibin farklı galibiyeti ve şampiyonluğa koşan heyecanı ile karşılaşmayı izlemeye gelenlerin arasında taraf değiştirenlere şahit olundu.

Çanakkale`nin Çan ilçesi Terzialan köyü Un fabrikası işletmecisi Doğan Deniz, Fenerbahçenin galip gelmesi ardından söz verilen iddianın muhatabı kız arkadaşı Feyza Taş`a Fenerbahçe formasını giydirerek taraf değiştirtti.

Bandırmalı Fenerbahçeliler uzun bir aradan sonra Bandırma`da ilk kez kapsamlı bir  Derbi gecesi düzenleyerek sarı lacivertli taraftarları bir arada topladı.

Bandırma Fenerbahçeliler derneği Başkanı Emrah Sargın, önemli bir derbiyi kazanmanın mutluluğunu yaşarken, bu sezon fenerbahçenin Şampiyon olmaması için hiçbir engel kalmadığını söyledi.

 

 

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı