Fatih ilk öğretim başarısı

Fatih ilk öğretim başarısı

Okullar arası yıldız erkekler futbol turnuvası büyük bir heyecanla sürüyor.



Fatih  2       Saraylar 0

Okullar arası Marmara Yıldız erkekler futbol turnuvasında bugün oynanan iki karşılaşma ile final müsabakaları devam etti.



Günün ilk maçında Fatih Saraylar'ı 2-0 yenerek 2.galibiyetini aldı. Turnuvanın favori ekibi Fatih dünde Vecihibey'i 3-2 yenmeyi başarmıştı.

Fatih yarın oynayacağı Bandırma ilköğretim karşılaşmasını da kazandığı takdirde Marmara gurubu finalisti olarak Balıkesir'de ki ilk finalinde Bandırma bölgesi olan Marmara gurubunu temsil edecek.

Dün 1-1 lik beraberlik sonucu penaltı atışları ile maçı Bandırma ilköğretime karşı kaybeden Saraylar bugünkü yenilgisi ile il umutlarını başka bahara bıraktı.

Saraylar'ın kendi gurubunda elde ettiği başarı ile geldiği grup finallerinde oyun olarak büyük beğeni toplamasına karşın yaşadığı şanssızlıklar 2 yenilgi almasına neden oldu.



Vecihibey  6        Bandırma  5

Yıldız erkekler grup finallerinde günün 2.ci karşılaşması Vecihibey ile Bandırma arasında idi.

Dün aldığı yenilgi ile sahaya çıkan Vecihibey'in kaybetme lüksü yoktu. Dün'ün galibi Bandırma ilköğretim ise oldukça rahattı.

Vecihibey maça hızlı başladı ve ilk dakikalarda Batuhan ile 1-0 öne geçti. Bandırma bu gol'e Mehmetcan'ın penaltı golü  ile yanıt verdi 1-0.

Batuhan takımı ve kendi adına 2.golünü kaydederek Vecihibey'i bir kez daha öne geçirdi. Vecihibey'den Mahmut farkı yükselterek kaydettiği gol ile devrenin 3-1 Vecihibey'in lehine sonuçlanmasını sağladı.

Bandırma 3-1 yenik çıktığı 2.yarıya hızlı başladı. Önce Berkay serbest vuruştan skoru 3-2 yaptı ardından Mehmetcan 2.penaltıyı gole çevirerek karşılaşmanın 3-3 berabere sonuçlanmasını sağladı.

Turnuva yönetmeliği gereği beraberlik sonrası penaltı atışlarına geçildi ve  Bandırma 5 vuruştan 2 sini gole çevirirken, Vecihibey 4 vuruştan 3'ünü gole çevirerek finale adını yazdırdı.

Böylece Vecihibey ve Bandırma aldıkları birer yenilgi ve birer galibiyetle şanslarını yarın oynanacak son karşılaşmalara taşırken, 2 yenilgisi olan Saraylar finalden uzaklaştı.

Fatih ilköğretim ise 2.galibiyet ile grubun en şanslı ekibi olarak yarın Bandırma ilköğretim ile karşılaşacak.















Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı