Fatih Ortaokulundan e-Twinning projesi

Fatih Ortaokulundan e-Twinning projesi

Proje yenilikçi eğitime önem verdiği için çeşitli Web 2.0 araçları kullandırılarak öğrencilerin etkinlikleri eğlenerek oluşturmaları sağlanıyor.

Bandırma’da Fatih Ortaokulu’nun önderlik yaptığı ve kuruculuğunu İngilizce Öğretmeni Melek Bayrak’ın üstlendiği iki ülke (Türkiye ve İspanya), 4 okul ve 24 öğrenciden oluşan “What is your dream job? (Hayalindeki meslek ne?) isimli e-Twinning projesi 22 Şubat’ta uygulanmaya başlanmıştı.

Projeye katılımcı olan okullar Kuruca Şile Ortaokulu (BARTlN), Hikmet Akın Ortaokulu (DÜZCE) ve San Lorenzo School (İSPANYA) oldu.

Projeye öğrencilerin gelecekte olmak istedikleri meslekleri sınıf içi ve online olarak yapılan etkinliklerde birebir yaşaması ve ilerdeki meslekleri hakkında fikir edinmeleri hedefleniyor. Proje yenilikçi eğitime önem verdiği için çeşitli Web 2.0 araçları kullandırılarak öğrencilerin etkinlikleri eğlenerek oluşturmaları sağlanıyor.

Proje sloganı “Move for your Dreams” (Hayallerin için harekete geç)

Bandırma’da Fatih Ortaokulu Twinning projesinde öngörülen “Hadi siz de bizimle birlikte olmaya ne dersiniz…”  sloganı ile başlanan faaliyet büyük bir titizlikle hayata geçiriliyor.



demokrat
1.04.2022 13:35:32
Bu tür güzel çalışmaları tebrik ediyorum.Başarılar dilerim.

Anahtar Kelimeler: Fatih Ortaokulundan -Twinning projesi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı