Faturalar ödeniyor ama!...

Faturalar ödeniyor ama!...

Erdek, Hamamlı kırsal mahallesinde TELEKOM faturaları ödenen abonelere hizmeti ulaştıramıyor

Kapıdağ yarım adasının iki yerli köyünden birisi olan Hamamlı çağın gereksinimi uydu ulaşımı ile dünyanın her yerine ulaşmak, bilgi alışverişinde bulunmak adına TELEKOM tarafından Yeniköy (Belkıs) tan alınan iletişim hatlarının kablo hırsızları tarafından çalışması üzerine 2 yıldır hizmet bedeli faturası önenen iletişime ulaşılamıyor.

Hamamlı sakinleri "bugün gelecek, yarın gelecek" söylemleri eşliğinde hatlarının kapanmaması adına ödemelerini ihmal etmedikleri TELEKOM faturaları karşısında daha ne kadar bekleyecekleri soruluyor.

TELEKOM tarafından hat hırsızlarına karşı yeni yöntem geliştirildiği, bu nedenle bir yerden, diğer bir yere kablo ile iletişimin plan ve programlarından kaldırılarak, iskan alanlarına konulan uydu vericili kablosuz bir pano ile iletişimin sağlanacağı noktasında yapılan açıklama ve söz konusu pano'nun köy meydanına monte edilmesine rağmen iletişim anlamında yine bir “TIK” yok.

Özellikle yaz aylarında önemli nüfus artışı alan Hamamlı sakinleri 2 yıldır TÜRKCELL hatlarını kullanarak sosyal medyaya ve iletişime ulaşma imkanı buluyor.



Anahtar Kelimeler: Faturalar ödeniyor !...
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı