Fazlası var, eksiği yok...

Fazlası var, eksiği yok...

Haydarçavuş Mahallesinin bayan Muhtarı eli maşalı çıktı.

30 Mart öncesi verilen sözler bir çok siyasinin vaati olarak kalırken, Hardarçavuş mahallesinin bayan muhtarı Nur Hancıoğlu sözlerinin takipçisi olarak seçmenlerinin takdirini topladı.

Nur Hancıoğlu, özellikle mahallesindeki eksikliklerin giderilmesi noktasında verdiği çaba ilk 100 günde Nur gibi parlarken, çevresel anlamda eski yapıların ilaçlanması, çöp konyetnirı, oturma bankları, mahallede çöplerin zamanında alınması gibi bir çok beklentiyi hizmete dönüştürdü.

Muhtar Nur Hancığolu son olarak mahallesindeki kamu binası olarak Çocuk sarayının bahçe bölümünde yaşanan pisliği sözlü olarak çözemeyince, mülk sahibi Mal Müdürlüğü ve mahalli yönetimin başı Belediye ye yazdığı istidalarla meseleyi beklemeye almadan, çözümü noktasında harekete geçti.

Mal müdürlüğünün hatliyesi noktasında 3 nolu sağlık ocağına boşaltma isteminde bulunduğu eski çocuk sarayının bahça bölümünde yer alan lojman kömürlüklerinin olumsuzluğuna sağlıklı yanıt alamayan Muhtar Hancıoğlu bu kez mülk sahibi Mal müdürlüğünü sanal alemden vatandaşa şikayet etti.



demokrat
25.07.2014 12:10:54
Muhtar geldiği günden bu yana ilginç ve güzel işler yapıyor.Zaten yıllardır o mahalle bakımsızdı.Bilhassa sağlık ocağı tarafının okula kazandırılması için çok uğraşmamıza rağmen sonuç alamadık.İnşallah bu muhtar bu işi başarır ve biz de onu alkışlarız.Başarılarının devamını diliyorum.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false