Feci kaza

Feci kaza

Yeni Mahalle- Erdek yolu kavşağında ölümlü kaza

Bugün saat 12.40 ta Erdek Bandırma karayolu, Bandırma Yenimahalle-Paşakent kavşağında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Bandırma, Sunullah mahallesi eski derici esnaflarından Şaban Yazan (75) ikamet ettiği Dorukoba villaları önünde ikamet eden Şaban Yazan (75) 17 KR 535 plaka sayılı özel otomobili ile Yenimahalle Beylili sokaktan gelip, Bandırma-Erdek karayolu üzerindeki kavşaktan karşı yöndeki Şehit Onbaşı Hakan Palabıyık caddesine geçmek isterken, Erdek yönünden, Devlet Hastanesi kavşağı yönüne gitmekte olan Kubilay T. (29) idaresindeki 16 ANZ 87 plaka sayılı otomobil ile çarpıştı.

Kazadan sonra başlayan kurtarma çalışmalarına katılan Bandırma itfaiyesi, araçta sıkışan Şaban Yazan'ın kurtarma çabasına, daha sonra 112 acil servis ekibide dahil oldu. Aracın kapıları kopartılarak sedye ile araçtan alınan Şaban Yazan gerek 112 ekipleri, gerekse kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesindeki yaşama döndürme çabalarından sonuç alınmadı.

Yenimahalle kavşağında meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma trafik ekiplerince rapor edilirken, Şaban Yazan'ın taşımalı eğitimde torununu okula götürmek amacı ile yola çıktığı öğrenildi. Ölümlü kaza ile ilgili savcılık soruşturması sürüyor.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false