Fen Bilimlerinden 24 Kasım

Fen Bilimlerinden 24 Kasım

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları bu yılda 24 Kasım balosu geleneği bozmadı.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile kurum içi özel bir organizasyon hazırlayan Fen Bilimleri Bandırma Kurumları Müdürü Özer Aydın, Otel Marina´daki gecede meslektaşlarına seslenirken ön koşullarının sevgi ve sevmek olduğunun altını çizdi.

Fen Bilimleri Bandırma Eğitim Kurumları Müdürü Özer Aydın, meslektaşlarının 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarken, kendisinin de bir eğitimci olması dolayısı ile akşam yastığa başını koyduklarında, kendilerini mutlu eden tek şeyin öğrencilerine vermiş oldukları ışık olduğunu söyledi.

Bu ön koşulu, ?10 Yumurta kaç öğretmen eder?? sorusuna yine kendisi cevap vererek ?10 Yumurta kaç öğretmen eder?? sorusunun mesleki ve ahlaki anlamda olması gereken özelliklerin kırmızıçizgileri olarak tanımladı.

Özel yılda bir kez de olsa kurumsal anlamda moral depolayacakları bu gecede, tüm mesai arkadaşlarına gönüllerince eğlenmeleri dileğinde bulundu.

Bandırma Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Eğitimcileri eşleri ile katıldıkları bu çok özel gecede Piyanist Özgür Canbolat  eşliğinde sıra dışı bir gece yaşamanın tadını çıkarttılar.

/resimler/2018-11/24/2311303772107.jpg



Anahtar Kelimeler: Bilimlerinden Kasım
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli