Fenerbahçe altyapısından 26 kez milli golcü Berk kiralandı

Fenerbahçe altyapısından 26 kez milli golcü Berk kiralandı

Bandırma kaleci Alper'den sonra ikinci Fenerbahçeli Forvet Berk'i renklerine kattı.





Bandırmaspor
Fenerbahçe altyapısından yetişip Genç Milli Takımlarda farklı kategorilerde toplam 26 kez forma giyen Recep Berk Elitez ile mukavele imzaladı.
Kaleci Alper'den sonra ikinci Fenerbahçeli oyuncu olarak satış opsiyonlu kiralanan Berk Şampiyonluk  hedefini göğüslemeyi amaçlayan Bandırmaspor için isabetli transferler arasında gösteriliyor.

Kulüp kariyeri

1992 İstanbul doğumlu, 1.81 boyundaki forvet oyuncusu spora amatör olarak Ataköy Denizsporları`nda başladı.
İlk amatör transferini Damlaspor`a gerçekleştirmiştir. Burada gösterdiği başarılı performansın ardından 2006 yılında Fenerbahçe Altyapısı`na transfer oldu.
Altyapıda gösterdiği performans sonrasında 2010-11 sezonu öncesinde profesyonel sözleşme imzalayarak Fenerbahçe A Takımı`na yükseldi.
Fenerbahçe formasıyla ilk profesyonel maçına 12 Ocak 2012 tarihinde Konya Torku Şekerspor ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında 86. dakikada oyuna girdi.
Bu maçtan bir gün sonra 13 Ocak 2012 tarihi itibariyle 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalayan Berk, oynadığı futbol tarzıyla İspanyol golcü Fernando Torres`e benzetilmektedir.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false