FENERBAHÇELİLERDE MALİ KONGRE

FENERBAHÇELİLERDE MALİ KONGRE

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi.



1994 yılında kurulan Bandırma Fenerbahçeliler derneği 18. olagan mali genel kurulunu gerçekleştirdi.

Eken Prestij oteli toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığına Av. Artuğ Sayıner, yardımcılıklarına ise Hüseyin Çeri ile Mustafa Özçakır getirildi.

Başkan Emrah Sargın`ın çalışma raporunu sunması ardından açılan müzakerede rapor oy birliği ile kabul edilirken gerek Başkan Emrah Sargın gerekse yardımcı Başkan Arda Gürel göreve gelirken verdikleri lokal sözünü niye yerine getiremediklerini açıkladılar.

Gürel, bir süre önce İnönü caddesi Tuğba Çerez`in 4 . katında buldukları ofis ile büro faaliyetlerini buradan yürüteceklerini vurguladı.

Gürel, ayrıca 30 Mayıs`ta Gülez düğün sarayında son derece atmosferi yüksek şampiyonluk balosu düzenlediklerini gerek menü olarak, gerekse program anlamında zengin bir şampiyonluk gecesi tertip ettiklerini İstanbul`dan yönetim katından gelecek konuklar eşliğinde aynı gün ofis açılışını gerçekleştirerek akşamda balo`nun yapılacağını söyledi.

Gürel, Şampiyonluk balosu için katılımcı Fenerbahçelilere geceye özel Feneryum`a, ipek kaşkol hazırlattıklarını ifade etti.

Tahmini bütçe 15 bin lira olarak bağlandı

Fenerbahçelilerin olağan mali genel kurulunda okunan denetim raporunda geçmiş dönem bütçesinin yeni döneme 3 bin lira aktardığı gelecek dönem içinde 15 bin liralık denk bütçe yapıldığı belirtildi.

Bütçe ve faaliyet raporları oy birliği ile kabul edildi.

Fenerbahçe Futbol okulunda sezon açılışı

Fenerbahçe Kulübü tarafından Türkiyede açılan en eski futbol okulu ünvanına sahip Bandırma Fenerbahçe Futbol okulu koordinatörü Eski Milli Futbolculardan Hüseyin Çeri`de, başarılı bir 10 yılı geride bırakan Bandırma Fenerbahçe Futbol okulunun 13 Mayıs`ta Marmara halı saha spor tesislerinde teknik kadro nezdinde gerçekleştirilecek sezon açılışına tüm Fenerbahçe camiasını davet ettiğini vurguladı.

Çeri, 2001-2002, 2003 ve 2004 doğumlu gençlerden oluşan toplam 28 takım ile 2003 doğumlu kızlardan oluşan 6 takımın bu sezon Fenerbahçe Futbol okulundan sertifika alacağını söyledi.

13 Mayıs 2014 Salı Saat 13.oo te yapılacak sezon açılışı ile Fenerbahçe`in coşkulu Şampiyonluk kutladığı bu yıl yaklaşık 300 çocuğa futbolun teknikleri, takım oyunu, spor ahlakı yanı sıra Sarı Lacivert renk aşkı özümseteceklerini söyledi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false