Feshane sporsörlerine ödül

Feshane sporsörlerine ödül

MANYAS`tan, FESHANE TANITIM GÜNLERİNE KATKI VERENLERE PLAKET VERİLDİ.

Süleyman Özaydın-MANYAS

Manyas Öğretmenevinde düzenlenen bir törenle İstanbul`da 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Feshane Balıkesir tanıtım günlerine katkı sağlayan işadamları ve STK temsilcilerine plaket verildi.

Plaket öncesi ilçe protokolü, STK temsilcileri ve tanıtım günlerine katkı sağlayanların katılımı ile birlikte yemek yendi. Daha sonra plaket törenine geçildi.Kısa bir konuşma yapan  Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem "Bu yıl ikincisi düzenlenen  Balıkesir tanıtım günlerine gerek maddi ve gerekse manevi destek veren işadamlarımızı ve personelimizi içtenlikle kutluyor bu desteklerinin gelecek yıllarda ki tanıtım günlerinde de devam etmesini diliyorum.Tanıtım günleri Manyas`ımız için olumlu geçmiştir,istenilen amaca ulaşılmıştır."dedi.

Daha sonra katkı sağlayan, Belediye Başkanı Tancan Barçin, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, Et Üreticileri Birliği başkanı Mehmet Karaman, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Erdoğan Kaya ile işadamları Tuncay Erdem, Zekeriya Dağlı, Hikmet Özer, Hüseyin Yaylalı ile Manyaslılar Vakfı Başkanı Fevzi karakaş,Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş ile Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir`e plaketleri Kaymakam Mehmet Erdem tarafından kendilerine teşekkür edilerek verildi.

Plaket törenine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yzb. İsmet Kürşat Karademir, Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Koç ile daire amirleri de katıldılar.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı