Festival başlıyor

Festival başlıyor

SALON KONSERLERİYLE DOPDOLU BİR FESTİVAL SİZLERİ BEKLİYOR

27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleşecek halk konserlerinin yanı sıra Barış Manço Kültür Merkezi ve Santral Kültür Merkezi´nde de birbirinden değerli sanatçılarımızın konserleri yer alacak.

26 Mayıs Perşembe günü saat 20:30 da Anadolu türkülerini yüreğimizde hissettiren,  bağlamasıyla yüreğimizin telini sızlatan Nurettin Nençber,  Türk Halk Müziği Konseri ile Barış Manço Kültür Merkezi´nde dinleyenlerin kulağının pasını silecek.

Beyoğlu İstiklal Caddesi denince akla ilk gelen sokak müzisyenlerinden ve son yılların oldukça iddialı ve başarılı gruplarından LIGHT IN BABYLON, festivalimizin farklı gruplarından biri. Müziklerini umut, sevgi, barış, özgürlük, kültürel çeşitlilik ve belki de en önemlisi biraradalık üzerine kuran grup, 26 Mayıs Perşembe günü saat 20:30 Santral Kültür Merkezinde sevenleri ile buluşacak.

Kimilerine göre bir şehir ozanı, kimilerine göre bir sevgi peygamberi, notaların efendisi, bazılarımız için ise ?hayatın akışını değiştiren adam? olarak tanımlanan Vedat SAKMAN, bir yıl aradan sonra tekrar festivalimize konuk oluyor. 27 Mayıs Cuma günü saat 20:30 da Barış Manço Kültür Merkezi´nde Bandırmalılarla buluşacak sanatçı, halkımıza unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Etkileyici sesiyle dinleyenlerini adeta büyüleyen, şarkılarıyla maziyi içimizde raks ettiren, taş plak sesli kadın olarak tanınan bir idol. Şarkılara kattığı eşsiz yorumu ve ses rengi ile yaşayan efsaneler arasına girmiş, ruha huzur, kulaklara afiyet veren sanatçı Sema MORİTZ, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 20:30 da Barış Manço Kültür Merkezi´nde sizlerle olacak.

29 Mayıs Pazar günü saat 20:30 da İstanbul Devlet Opera ve Balesi Brass sanatçılarından oluşan Grup BrasSolist, Santral Kültür Merkezinde Jazz severlerle buluşacak. Türkiye´de ilk kez Anadolu türkülerimize getirdiği jazz yorumuyla renkli repertuarlarını, bir solist eşliğinde dinleyicilere sunan grup, türkülerden oluşan ve düzenlemeleri kendilerine ait olan eserleri, özgün yorumlarıyla seslendirecek.

Müziğin her türlü tonu, tınısı ve tarzının hayat bulacağı salon konserlerimiz, 27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında siz değerli halkımızla buluşacak. Tüm salon konserleri için biletler 16 Mayıs Pazartesi günü itibari ile Barış Manço Kültür Merkezi´nden temin edilebilir.



Anahtar Kelimeler: Festival başlıyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli