Festival programı açıklandı

Festival programı açıklandı

Manyas´ta geleneksel olarak düzenlenen Sütü Ürünleri Festivalinin hazırlıkları sürüyor.

Manyas´ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü ve geleneksel Süt Ürünleri Festivalinin hazırlıkları sürüyor. Manyas Belediyesinden  14-Eylül´de başlayacak festival programı hakkında açıklama yapılırken  otopark alanında çocuklara yönelik olarak şişme oyun parkuru kurularak animatör gösterileri yapılacağıçocuklara patlamış mısır, pamuk helva dağıtılacağını, akşam saat 20.oo´de ise Hükümet Caddesi polis lojmanları önünde bando eşliğinde başlayıp, Atatürk Anıtı önünde son bulacak fener alayı düzenleneceğini belirtildi.

Manyas Süt ve Süt ürünleri festivali Saat 21.oo´de  Atatürk Anıtı alanında sanatçılar Aydilge ve Kolpa gurubu tarafından konser verilecek

15 Eylül 2019 Pazar günü ise hayvan pazarında saat 12.oo´de hayvancılıkla ilgili  panel ile başlayacağını, bölge hayvancılığını teşvik etmek amacıyla saat 14.00´de damızlık hayvan yarışmaları yapılacağı, Yarışma inek, dana, düve, buzağı, koç, koyun, kuzu, keçi dallarında gerçekleşecek. Yarışmada her dalda dereceye giren hayvanların sahiplerine çeşitli hediyeler verilecek.

/resimler/2019-9/3/1906052065973.jpg



Anahtar Kelimeler: Festival programı açıklandı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli