Festival programına alındı

Festival programına alındı

Önder Balıkçı, ?Gizemli Cennetsin Erdek?i imzalayacak

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı, son kitabı olan ?Gizemli Cennetsin Erdek?i, ?2. Erdek Zamanı Kültür ve İnanç Festivali? programı kapsamında imzalayacak.

Festival düzenleme komitesinin, kitap imza gününü, 20-24 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlenecek ?Kültür ve İnanç Festivali? programına aldığı bildirildi. Balıkçı, ?Gizemli Cennetsin Erdek? isimli kitabını 22 Ağustos 2018 Çarşamba, Kurban Bayramı´nın ikinci günü, cumhuriyet alanında, saat 20.15´te imzalayacak.

/resimler/2018-8/7/1325197825831.jpg

SEKİZİNCİ KİTAP

Daha önceden Ahmet Pesen ile birlikte hazırladıkları altı kitaptan sonra ?Gazetecilik Sevdam? isimli yedinci kitabında gazetecilik anıları ve izlenimlerini dile getiren Balıkçı, Erdek´teki festivalde imza günü düzenlenecek olan ?Gizemli Cennetsin Erdek? isimli sekizinci kitabıyla ilgili olarak şunları söyledi:

?Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´nın isteği üzerine bu kitabın hazırlıklarına aylar önce başladım. Uzun süren uğraşlar sonunda kitabı tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu kitapta Erdek ile ilgili çok çeşitli bilgiler, yeni-eski Erdek fotoğrafları, ilçenin sportif geçmişi, önemli değerleri, turizmi, zeytinciliği, tarımı, balıkçılığı, Erdek hakkında tanınmış yazarlar ve ilçeyi tanıyanların düşünceleri, nostaljik anı ve fotoğraflar yer alıyor. Kitabın beğenileceğini ve bundan sonra Erdek ile ilgili yapılacak yeni yayınlara kaynak oluşturacağını düşünüyorum. Kitabın yayınlanmasındaki büyük desteği nedeniyle kültür ve sanata büyük önem veren Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´ya teşekkür ediyorum.?



Anahtar Kelimeler: Festival programına alındı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli