FESTİVALDE YILDIZLAR GEÇİDİNE HAZIR

FESTİVALDE YILDIZLAR GEÇİDİNE HAZIR

Bu yıl 27.sini düzenlediğimiz Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali başlıyor.

 

Bu yıl 27.sini düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kültür ve sanatın her dalından önemli konukların yer alacağı ve birbirinden keyifli etkinlerin halkla buluşacağı rengarenk bir festival olmaya hazırlanıyor.

Kültür, sanat, sinema, tiyatro, dans, resim, bilim, edebiyat ve siyaset alanında güzel ülkemizin önemli isimlerinin yer alacağı söyleşi, şiir, imza, panel, tiyatro, konser ve çok daha etkinliği festival kapsamında Bandırmalılar ile buluşacak.

Festivalin ilk günü, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla müzik dünyamızın sevilen isimlerinden BURCU GÜNEŞ Cumhuriyet Meydanı´nda sevenleriyle buluşacak. Çok sayıda şarkı sözleri ve bestelerini büyük beğeniyle dinlediğimiz Türkiye´nin en iyi kadın seslerinden  BURCU GÜNEŞ, halka kaliteli bir müzik ziyafeti yaşatacak.

İkinci gün Cumhuriyet Meydanında, Yılın En İyi Grubu kategorisinde başta Altın Kelebek, Kral TV, TRT Müzik olmak üzere Türkiye´nin en prestijli ödüllerine layık görülen GRİPİN grubu sahne alacak. Sevilen parçalarıyla müzik piyasasını sallayan ve özellikle gençlerimizin keyifle dinlediği müzik grubu, Meydanı dolduran binlerce vatandaşımıza unutulmaz bir gece yaşatacak.

Festivalimizin 3. Gününde, beste, aranje, canlı performans gibi müziğin her alanında çalışmaları bulunan ?1 Şişe Aşk? adını verdiği ilk albümüyle büyük başarı yakalayan ve geniş bir hayran kitlesi oluşturan BURAY Bandırmalılarla buluşacak.

?İstersen? ve ?Sen Sevda mısın?? adlı şarkılarıyla müzik listelerinde zirveyi yakalayan ve genç kızların kalbinde taht kuran genç sanatçı, performansıyla halkımızın uzun süre hafızalarına kazınacak.

Festivalimizin 4. Gününde Türk Pop müziğinin yıldızlarından, aşk şarkılarının prensi GÖKHAN TEPE kapanış konseriyle, hayranlarıyla buluşacak.

Sanat hayatı boyunca bestelediği 100´ü aşkın eseri, kendi albümlerinin yanı sıra farklı sanatçıların albümlerine kattığı unutulmaz besteleriyle adından söz ettiren başarılı sanatçı beste fabrikatörü olarak müzik piyasasında farkını ortaya koyuyor.

"Yürü yürü yüreğim" parçasıyla gönlümüze giren başlayan ve bugüne kadar gelen zaman diliminin gerçek potansiyelini, kimliğini ve kişiliğini ortaya koyan Cumhuriyet Meydanı´nı sallayacak.

27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali´nde yaşanacak yıldızlar geçidine şahit olmak istiyorsanız, her gece 21:30 da Cumhuriyet Meydanı´nda buluşalım.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı