Fetö/PDY den soruşturmalar sürüyor.

Fetö/PDY den soruşturmalar sürüyor.

Feto/PDY den Bandırma´da 120, Erdek´te 34 kişi tutuklandı.

Bandırma´da tutuklananların sayısı 120´ye ulaştı

Bandırma´da, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 120 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Terör örgütüne yönelik soruşturmaların titizlikle sürdürüldüğü öğrenilirken, geçtiğimiz hafta terör örgütünde ?Abla? olarak tabir edilen kadınlara yönelik operasyon da yapılmıştı.   Tutuklanan 120 kişinin, iş adamı, öğretmen, akademisyen, polis, esnaf, savcı gibi meslek gruplarını kapsadığı haber alındı.

Erdek´te tutuklu sayısı 34 ulaştı.

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında, Erdek´te tutuklananların sayısı 34´e yükseldi. Tutuklananlar arasında iş adamı, akademisyen, öğretmen, polis, esnaf, memur ve savcı gibi mesleklerde çalışanlar bulunuyor. Ayrıca, aynı kapsamda Marmara ilçesinde de tutuklanmalar gerçekleşti. Bu operasyonların, aynı ciddiyet ve özen içinde sürdürüleceği öğrenildi.

BİR KİŞİ SERBEST

Öte yandan, operasyonlar kapsamında daha önce tutuklanarak cezaevine gönderilen Salih Memiş, Bandırma adliyesinde görülen duruşmanın ardından serbest bırakıldı. Erdek´teki gözaltı sürecinin ardından tutuklu yargılanmak üzere Bandırma M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu´na gönderilen Memiş´in, ilk duruşmasının ardından, ?denetimli serbestlik? koşuluyla salıverildiği öğrenildi. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Fetö soruşturmalar sürüyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı