Fevzi İpek; “Zeytine verilen fiyat memnuniyet verici”

Fevzi İpek; “Zeytine verilen fiyat memnuniyet verici”

Eski Başkan Fevzi İpek, " Büyükşehir uygulaması ile Bandırma’nın mahallesi olan Edincik’in tamamen sahipsiz kaldı."

Edincik’in eski belediye başkanlarından Fevzi İpek, 2014 yılında Balıkesir’in büyükşehir olmasının ardından belde statüsünden Bandırma’nın bir mahallesi durumuna gelmesiyle Edincik’in tamamen sahipsiz kaldığını öne sürdü. 7,5 yıl içinde Edincik’in 700 dönümlük tarlasının satıldığını, merasının elinden çıktığını belirten İpek, “Bu tarlalar ve mera Edinciklilerin parasıyla alınmıştı” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Bandırma Belediyesi’nin yetki tartışması içinde Edincik’e ciddi hiçbir hizmet getirmediğini öne süren İpek, “Edincik, 7,5 yıldır sahipsiz” diye konuştu.

     "ZEYTİNE VERİLEN FİYAT ÇOK İYİ"

Zeytin üreticisi de olan İpek, Marmarabirlik’in yeni açıkladığı zeytin fiyatlarını çok iyi bulduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Başta su zeytinimiz olmak üzere Edincik zeytinine verilen fiyat memnuniyet verici. Geçen yılki fiyatlarla su zeytini üreticisi mağdur olmuştu. Bu yılki fiyatlarla bu mağduriyet giderildi. Bu yılki fiyatlar için Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.”  ÖNDER BALIKÇI



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli